Hvordan lage en Slate Patio

November 14

Hvordan lage en Slate Patio


Hvis du er ute etter et byggemateriale for terrassen din som vil gli inn i miljøet, prøv å bruke skifer. Slate kommer i mange forskjellige jordfarger og farger som vil utfylle din utendørs plass. Steinen kommer også i fliser eller som grove biter. Bruk skifer i forskjellige former og størrelser for å gi terrassen din en mer naturlig look. Også for en enklere installasjon, installere bitene på en sand seng.

Bruksanvisning

1 Mål opp lengden og dimensjoner for terrassen din ved hjelp av et målebånd. På hvert hjørne av den foreslåtte patio, kjøre en tre stake i bakken. Deretter tau av området ved å knytte hver av de tre innsatsen sammen med hyssing.

2 grave ut inne i området som du har roped. Bruk en spade og fjerne all skitten og torv. Grave seg ned til en dybde på 6 inches.

3 Hell 4 inches av grus over hele utgravde området. Pakk grusen ved stamping den med en spade. Tamp grusen før det er tett pakket og nivå. Hvis du arbeider på et stort område, kan du vurdere å bruke en strømsabotasje å pakke grusen.

4 Spre et landskap stoff over grusen. Dette stoffet vil eliminere muligheten for ugress vokser gjennom grus og dukker opp mellom biter av skifer. Rull stoffet ut og klippe det til å passe. Tillat hvert stykke stoff til å overlappe med 6 inches.

5 Plasser en 2-tommers tykt stykke trelast i midten av det utgravde området. Hell sand på toppen av landskapet stoff. Når stykke trelast er dekket, vil du vite at du har strømmet 2 inches av sand.

6 Fjern stykke trelast fra sanden. Deretter fukter sandlaget med et lett å spraye den med en hageslange. Du kan bruke den samme stykke trelast til screed sand seng. Dra trelast over sanden for å jevne det ut.

7 Ta skifer biter og konfigurere et mønster ved siden av sand seng. Ved å utføre en tørr kjøre, kan du se hvordan bitene av skifer vil se ut og passe sammen før du legger dem i sanden. Når du har kommet opp med et mønster, ta bitene av skifer og flytte dem til sand seng én etter én.

8 Trykk bitene av skifer i sanden seng. Bruk en gummihammer for å forsiktig pund skifer på plass. Bruk en linjal for å sørge for at hver del av skifer er på nivå med de nærliggende steiner. Hold plassere steiner før de er alle satt.

9 Dekke hele uteplass med mer sand. Feie sand inn i sprekker mellom bitene av skifer. Deretter bruke en hageslange for å dempe sand og pakke det mellom skifer stykker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com