Hva Kills Kjedelig biller?

September 8

Hva Kills Kjedelig biller?


Selv om de ikke kan være så beryktet eller ødeleggende som termitter, kan kjedelig biller likevel forårsake skader på boliger og møbler konstruert med tre. Noen skader er mindre, og påvirker ikke den generelle tilstanden eller stabiliteten til et hus. I andre tilfeller, men kan et angrep skade et hjem eller møbel betraktelig, noe som fører huseiere til å finne måter å utrydde skadedyr. Det finnes en rekke måter å utrydde skadedyr, alt fra enkle metoder huseiere kan gjøre på egen hånd til spesialiserte teknikker som krever en skadedyrbekjempelse profesjonell.

frysing

Avhengig av hvor kjedelig bille infestation er, kan frysing være en levedyktig og kostnadseffektiv metode for kontroll. Hvis elementet er et lite møbel, for eksempel en stol eller nattbord, pakk den i plast for å beskytte den mot den kalde temperaturen og legg den i en stor walk-in fryser. La elementet der i omtrent en uke for å sikre at alle billene har vært frosset. Fjern det fra fryseren, men la plasten på til den har varmet opp til romtemperatur, og dermed beskytter den mot kondens.

Oppvarming

På den andre enden av spekteret er bruken av varme for å drepe kjedelige biller. Som med frysing, er dette vanligvis et levedyktig alternativ når angrepet er i et stykke av tremøbler. For å være effektiv, må temperaturen i veden nå 120 grader og bli der i minst 30 minutter. Både fullvoksne biller og larver kan styres med oppvarmingsmetoden.

Insekt

Kjedelig biller kan også bli eliminert med insektmidler, for eksempel Bora-Car, dursban og Tim-Bor. Hver av dem inneholder natriumborat og kan bare være tilgjengelig for kjøp av lisensierte skadedyrbekjempelse fagfolk, i samsvar med statlige loven. Insektmidler kommer som en væske du kan børste på eller som en spray, slik at de kan trenge inn i treet for å drepe biller og larver. For å bedre penetrasjon, maling eller andre tre belegg bør fjernes slik at insektmiddel kan suge i. Hvis veden er fuktig insektmiddel vil være i stand til å suge i lenger, forbedre sin effektivitet. Den beste tiden å bruke insektmidler er om våren når kjedelig bille larver er nærmest overflaten.

desinfeksjonen

I alvorlige infeksjoner der behandling med frysing og insektmidler har vært mislykket eller ikke mulig, er det andre levedyktig alternativ utgassing. En utgassing kan bare gjøres av en autorisert skadedyrbekjempelse profesjonell og er den mest kostbare og kompliserte metode for å drepe kjedelig biller. Men det er også den mest vellykkede, eliminere tre-kjedelig biller fra alle områder av et hjem. Mens gassing er effektive i behandling av en eksisterende angrep, betyr det ikke utelukke muligheten for infeksjoner i fremtiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com