Hvordan fikse en Trickling bathroom sink tappekran

September 9

Hvordan fikse en Trickling bathroom sink tappekran


En av de mest vanlige husholdning reparasjoner er den allestedsnærværende lekk kran. Ikke bare er konstant drypper et irritasjonsmoment, det kan også koste ganske mye penger over tid hvis den ikke håndteres riktig. Mesteparten av tiden en kran drypper, eller lekkasjer, på grunn av en nedsliting av de interne skiver og caps, men de er ganske billig og enkelt å erstatte.

Bruksanvisning

1 Se under vasken for å finne de stengeventiler. Det bør være en for varm og en for kald. Snu hver avstengningsventil mot klokken for å slå av vanntilførselen til vasken.

2 Finn plasthetten på toppen av håndtaket; på mange bad kraner dette er rett og slett en liten disk i midten av håndtaket. Bruk en flat skrutrekker til å lirke av lokket, utsette settskruen. Fjern denne skruen og trekk håndtaket rett opp og av. Hvis det ikke er satt skrue, fortsett til trinn 3 og fjerne hele stammen.

3 Løsne og fjern spindelmutteren med en fastnøkkel. Mutteren fester stammen til vasken. Trekk kranen stammen opp og ut.

4 Se inni fjernet stammen og finne O-ring. Skrell gamle pakking ut. Liten tang kan fremskynde dette trinnet. Noen modeller vil også ha en fjær inne i stammen; hvis så, ta det også. Legg merke til hvordan våren passe på så du må sette inn den nye på samme måte.

5 Sett inn en ny vår og installere ny O-ring. Våren skal settes inn med mindre du går inn først. Avhengig av modell av kranen kan du ha en groove inne i hulrommet av stammen at den passer into.This materiale skal stoppe videre sildrende.

6 Sett stammen og stram mutteren med skiftenøkkel. Sett på håndtaket med settskruene, og til slutt erstatte caps håndtak.

7 Slå vannet tilbake på og test.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com