Lawn Pest Treatment

October 2

De fleste plener er de perfekte habitater for en rekke skadedyr som kan terroriserer alt som er på plenen, så vel som selve gresset selv. Et bredt utvalg av skadedyr kontroller og behandlinger kan brukes på en hvilken som helst plenen. Noen av disse er høy i kjemisk makeup, andre er organisk og noen er hjemmelaget. Alle av dem fungerer i varierende grad - det bare an på hva slags behandling du ønsker.

Mole Cricket kontroll med plantevernmidler

Jordkreps er brune insekter som vokser opp til 1 1/2 inches lang og hule under jorden i tunneler og drepte store oppdateringer av gress. De vil sakte men sikkert drepe et verksted. Om nettene, vil de fly rundt og bry den som er i eller i nærheten av plenen. Kjemiske behandlinger fungerer best på å drepe jordkreps, nemlig plantevernmidler som acephate og talstar. Disse produktene er påført på plenen ved å feste pesticidet blandingen til forsiden av en hageslange og spraye det på plenen. Men noen av disse produktene kan ikke sendes til visse stater, så sjekk med din lokale plen og hage butikken før du kjøper.

Organisk Grub kontroll

Hvite grubs er små larver som lever av planterøtter og gress og drepe store deler av plenen systematisk. Måten å se om du har en hvit grub, eller noen grub problem, er å finne en del av verftet som er uforklarlig døende og grave opp om en 5-fots delen for å se om du finner noen hvite larver. Hvis du gjør det, vil du ha for å utrydde dem. Mens plantevernmidler er effektive til å drepe hvite larver, har økologiske behandlinger også vist seg effektiv og er i siste instans sunnere for plenen og miljøet som helhet. Spre det som kalles rovdyr nematoder rundt plenen. Disse er små organismer som spiser hvite larver og gjør hele plenen sunnere samtidig. Disse bør spres hvert år eller så for å sikre at det aldri vil være en hvit grub problem igjen.

Chinch Bug Kontroll

Chinch bugs er små gule og røde bugs, avhengig av deres modenhet, som befolker plener et par sesonger i året, og vil raskt ødelegge dem hvis ikke holdes i sjakk. Chinch bugs har slanke nebb de setter inn i hvert gresstrå og suge den tørre av næringsstoffer. De vil effektivt brun og drepe en lapp av gress raskt. Men, de er enkle å drepe uten plantevernmidler. Bare ta såpevann og dekker området de har blitt fôring på (og dekker området rundt gress) og dekke det med en flanell ark. De vil ikke mate lenger etter dette som såpevann dreper dem og gjør dem flyte til toppen, stikker dem i flanell ark. Vask flanell ark grundig for å drepe dem. Å gjøre dette hver morgen og i skumringen hver dag vil effektivt ta vare på chinch bug problem uten plantevernmidler.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com