Hvordan å plante Levende Tulipaner Kjøpte i vinter

October 6

Hvordan å plante Levende Tulipaner Kjøpte i vinter


Tulipaner vokser i en rekke farger og størrelser, og blomstrer tidlig på våren, midten av våren og forsommeren, avhengig av sorten. Som pære stauder, tulipaner leve og blomstre i mange år i de rette situasjonene. Hvis du har kjøpt potte tulipaner i løpet av vinteren og ønsker å overføre dem til utendørs hage, velger de riktige områdene, forberede jorda og transplantere planter om våren for fortsatt vekst og blomstrende.

Bruksanvisning

1 Transplant tulipaner i midten av våren når frosten heiser og jorda varmes. Varmere jord hindrer anlegget støt under transplantasjon. Starte prosessen tidlig på morgenen og flytte plantene før midt på dagen. Kjøligere transplantasjon ganger beskytte røttene fra tørking.

2 Forbered planting områder for tulipanene i senger som får fullt solskinn i seks til åtte timer hver dag og rask hele året drenering. Tulipaner vokser ikke eller blomst i skyggen, og de råtne i stillestående vann. Grave i de 10 inches av jord for å lufte og bland det, og innlemme 5 til 6 inches av organisk kompost. Endringen løsner og gir næring til jorda for drenering og pære utvikling. Legg pære gjødsel for å hjelpe tulipan røtter etablere i de nye områdene.

3 Vri tulipan potter på sine sider, og trykk dem fast til å løsne jorda. Trekk tulipaner forsiktig fra sine potter, skille dem og børste vekk gamle potting jord.

4 plante tulipaner på hver 4 til 6 inches i de preparerte senger. Plante tulipaner på sine etablerte dypet for å unngå støt. Vann hver tulipan med 4 inches av vann for å etablere plantings og mulch jord mellom plantene med en tomme av organisk mulch.

Hint

  • Tulipaner selv forplante ved sine pærer og kan fortrenge en planting området over tid. Grav pærene opp i høst og dele dem til å produsere nye planter og åpen plass i den etablerte sengen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com