Hva Nut er en naturlig Spider Repellent?

November 27

Hva Nut er en naturlig Spider Repellent?


Mange er redd for edderkopper. Mens noen arter av edderkopper er farlige for mennesker, kan de likevel være en plage i hjemmet. Hvis du har en edderkopp angrep eller bare ønsker å holde hjemmet fri for edderkopper, trenger du ikke å slå til kommersielle insektmidler. Disse produktene inneholder giftige kjemikalier som kan skade barn og kjæledyr, og de kan også være ganske dyrt. Snarere, prøv en naturlig metode for edderkopp kontroll som ikke vil sette din husstand i fare.

Kastanjer som Spider Repellent

Mange elementer som urter, grønnsaker og eteriske oljer, fungere som naturlige edderkopp repellents, men mange vet ikke at noen typer nøtter --- nemlig kastanjer --- er også effektive. Som er sant for de fleste nøtter, kjøtt av kastanje inneholder en olje som naturlig frastøter edderkopper fordi det gir en duft som edderkopper ikke liker. Ikke bare er kastanjer effektive i å avskrekke husholdning skadedyr som edderkopper, men når de slutter å virke kan du resirkulere dem og innlemme dem i ditt hjem innredning ordningen.

Sikkerhet

Kommersielle insekt jobbe fordi de inneholder kjemikalier som diazinon, carbaryl og metyl parathion, som er giftig for insekter --- men det er også giftig for dyr og mennesker. Insektmiddel forgiftning kan føre til utslett og betennelser, oppkast, hodepine, og i alvorlige tilfeller, koma eller død. Kastanjer, derimot, er helt naturlig og vil ikke etterlate en giftig rester på overflater i hjemmet. Mennesker kan trygt spise disse nøtter og derfor inntak eller kommer i kontakt med kastanjer vil ikke føre til noen fysisk skade.

Hvordan bruke Kastanjer

Hvis du velger å gi avkall insektspray i favør av noe naturlig som kastanjer, vil du fortsatt følge den samme grunnleggende søknadsprosedyre. Dryss hele kastanjer i de berørte områder av ditt hjem, nemlig rundt dørkarmer og vinduskarmer. Edderkopper er også sannsynlig å bli funnet i hjørnene og støvete skap samt på loftet. Sprer ferske kastanjer rundt grunnkort i disse områdene er alt du trenger å gjøre.

Bruk Kastanjer mer effektivt

For å maksimere effekten av dine skadedyrbekjempelse innsats, bør du også bruke noen grunnleggende sanitære prosedyrer. Hold etasjer feid og tepper støvsuges og regelmessig sjekke hjørnene av taket for å utvikle spindelvev. Holde hjemmet rent vil utrydde eventuelle hekkende edderkopper og hindre dem fra å bygge duk. Du kan også strø sitrus skreller eller tobakk sammen med kastanjer å legge til noen ekstra edderkopp-repelling makt. Citrus-baserte rengjøringsmidler kan også brukes til å frastøte edderkopper i kombinasjon med spyling kastanjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com