Hvordan bygge din First House

October 3

Hvordan bygge din First House


Bygg din første huset kan være en overveldende oppgave. Det er så mange beslutninger å gjøre. Følgende trinn vil ta deg gjennom det grunnleggende, men de har ikke utforske alle detaljene du trenger for å vurdere, slik som lysarmatur, gulvbelegg, vegg teksturer og taktekking typer. Vanligvis, når du kjøper en ferdig bygget hus, disse beslutningene har allerede blitt gjort.

Bruksanvisning

1 Finn en buildable mye. Finne mye i et nabolag eller området du ønsker å bygge i er bare en betraktning når man kjøper land. Karakteren av tomta er viktig, da dette i stor grad kan påvirke den totale byggekostnad. Hvis mange krever ekstra gradering, fyll eller støttemurer, vil prosjektet koste øke. Kontroller tilgjengeligheten av verktøy. Hvis verktøyene ikke er i nærheten, kan dette øke kostnadene. Utforsk kloakksystemet for mye, spør om det er på kloakk eller vil kreve en septiktank. Før du lukker på mye, har en peculation test gjort for å se om en septiktank kan legges (om det ikke er på kloakk). Det kan være lurt å ha mye kartlagt.

2 Se finansieringsalternativer for å bygge huset ditt. Vanligvis mye må betales før du kan behefte den med et byggelån. Noen mennesker betale kontant for mye, trekke egenkapital fra eksisterende eiendom eller finne et byggelån hvor mye og byggekostnader kan være sammen.

3 Besøk rådhuset eller hva bygningen avdeling har myndighet over mye du ønsker å bygge videre på. Før har huset planer utformet, vil du trenger for å oppdage lokale byggeforskrifter, som kan variere fra gate til gate. For eksempel kan en nabolaget tillate to etasjes hus og krever et minimum kvadrat bygning under taket, mens nabolaget neste gate over ikke kan tillate to etasjes strukturer og vil ikke kreve det samme minimum arealet. En nabolaget kan ha regler som dikterer den arkitektoniske stilen i hjemmet.

4 Møte med en arkitekt til å tegne opp huset planer. Skriv en liste over hva du vil ha i huset, for eksempel antall soverom, layout av huset eller ønskede fasiliteter. La arkitekten vite budsjettet slik at du ikke har planer trukket for et hus du ikke har råd til å bygge.

5 Finn en hederlig entreprenør. Kontroller at entreprenøren er lisensiert, sjekk med den lokale entreprenøren styre, lisensiering byråer, bygg avdelingen og Better Business Bureau for eventuelle klager på entreprenøren. Be om referanser; sjekk ut deres arbeid. Snakk med folk i bygg- og eiendomsbransjen å få et helhetlig inntrykk av entreprenørens rykte.

6 Snakk med ditt forsikringsselskap. Ikke anta at byggeplassen er dekket av den generelle entreprenør. Hvis huset brenner ned midtveis konstruksjon, finne ut om du vil bli dekket. Du ønsker ikke å betale for et hus som brant ned.

7 Få alt skriftlig med entreprenøren og arkitekten, slik at det er klart hva du skal betale for. Oppdag hva entreprenørens prosessen er for å slippe heftelser på eiendommen. For eksempel, vil entreprenøren skal betale av underleverandører, og du skal betale av entreprenøren. Hvis du betaler entreprenøren, men entreprenøren unnlater å betale ubåter, kunne de sende inn en lien på din eiendom. Møt med advokat for å finne den beste måten å beskytte deg selv, som lover kan variere fra region til region.

8 Besøk arbeidsplassen på en jevnlig basis. Det vil være ulike faser av konstruksjonen; for eksempel legge foundation, innramming, taktekking og ferdig arbeid. En inspektør fra det lokale bygningen avdeling vil inspisere arbeidet, som må godkjennes før du går videre til neste trinn. Hvis du besøker arbeidsplassen, og du merker utforming er kroket eller de bruker annet materiale enn det som er avtalt i kontrakten, si noe til den generelle entreprenør før de flytter inn i neste fase.

9 Motstå fristelsen til å gjøre endringer i bygge. Dette vil ende opp med å koste deg mer penger. Hvis det er noe du virkelig vil, og du ikke har noe imot den ekstra kostnaden, deretter be om endringen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com