Beskrivelse av Blackberry Trees

September 27

Beskrivelse av Blackberry Trees


Bjørnebær vokser på busker innfødt til den nordlige halvkule. Disse vanskelige busker, som er en del av Rosaceae (rose) familie, vanligvis er ca 5 fot høy. De er ikke ansett trær. Røde morbær trær er noen ganger feilaktig omtalt som bjørnebær trær. Det er fordi de bærer en sort frukt som ligner på bjørnebær, ifølge Miami University Botanisk institutt.

biennalen Bearers

En uvanlig karakteristikk av bjørnebær busker er at røttene er flerårig, men grenene er biennalen. Grener vokser det første året, men ikke produsere blomster og frukt til det andre året. Det er en ny flush av vekst hvert år, men frukt og bær vises bare på den gamle vekst.

Frukt

Blackberry busker vokser raskt og spredte seg til sitt fulle høyde av det første året. Blomstene er hvite eller lys rosa med fem kronblad og vises i slutten av våren og forsommeren. Botanisk sett er frukten ikke et bær, men en '' samlet frukt. '' De '' drupelets '' er svart eller mørk lilla i fargen. Frukten er søteste etter det skifter fra blank til matt.

Omsorg

Unmanaged blackberry planter danner en floke av grener, noen som Arch til bakken og danner nye røtter. De vokser raskt, ofte i skogen og langs åssidene. De trives selv i dårlig jord, men fruktproduksjon vil avta dersom de ikke beskjæres årlig. Grenene, eller stokker, bør beskjæres etter at de er ferdig med å produsere frukt.

Red Mulberry

Den frukt som vokser på en rød morbærtre ligner en blackberry. Red Mulberry eller Morus Ruba, vokser 20 til 30 fot høy og gir en betydelig matkilde for fugler og annet dyreliv. Bærene er også plukket ut til å gjøre gelé, syltetøy og paier. Nye trær er i gang når frøene passere gjennom fordøyelsessystemet til fugler og ender opp i jorda.

Serviceberry

En annen treet ofte forvekslet med en blackberry er serviceberry. Disse trærne vokser alt fra 10 til 40 fot høy og også tilhører rosefamilien. Serviceberries er prangende trær med hvite blomster om våren. Blomstene vike for klynger av lilla-svart bær på forsommeren. Serviceberries ligne blåbær og tiltrekke fugler og små pattedyr.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com