Screw Extractor Instruksjoner

September 10

Avskjæring av en bolt eller skrue under reparasjonen en vare er en frustrerende opplevelse, og det er enda verre når bolten eller skruen bryter av under overflaten av materialet. Lite kjent utenfor profesjonell mekaniker sirkler er en enkel og effektiv enhet for å fjerne bolter eller skruer som bryter ut under overflaten. Kalt en skrue vifte, disse enhetene er enkle å bruke og rimelige, slik at de er en må-ha for alle gjør-det-yourselfer som arbeider med tett festet skruer og bolter.

Bruksanvisning

1 Trykk på en liten fordypning i midten av den ødelagte skrue eller bolt, ved hjelp av en hammer og spiker punch, slik at du kan bore et lite pilothull (for å veilede skruen vifte) uten boret hopper rundt. Gjør innrykket så nær midten av skruen eller bolten som mulig. Når et godt sentrert innrykk er startet, klikker du på det igjen kraftig flere ganger med spiker og hammer for å forstørre merket.

2 Bor et 1/8-tommers dypt hull (pilothull) i fordypningen. Begynn en meget liten borekrone (skaftet bredde) slik som 1/16 tomme med. Bore ned til en 1/8-tommers dybde, og deretter gjøre det igjen en stadig større borekrone med. Fortsett å bore på denne måten til pilothullet vil imøtekomme tuppen av skruen vifte. Hold sentrert i skruen under boring, og bore rett inn skruen (mot skruen fantasi tips). Alltid bore til den minimale anbefalte dybde i skruen uttrekking av instruksjoner (vanligvis omtrent tre ganger diameteren av hjelpehullet er boret).

3 Sett tuppen av skruen vifte inn i pilothull, og trykk den på plass lett med en hammer. Installer avtrekks trykk håndtaket (dette er den T-formede håndtak som kommer med skruen vifte) ved å montere den på den firkantede enden av kjøkkenvifte. Påfør fast trykk nedover og vri skruen vifte mot klokken i pilothullet. Som skruen avtrekks gradvis "biter" inn i veggene i den ødelagte skruen, vil skruen sakte begynne å bakke ut, ved hjelp av sine opprinnelige tråder.

4 Drei skruen vifte mot klokken sakte fram den ødelagte skruen har blitt løslatt fra hullet sitt. Hvis det tar mye press på T-håndtaket for å slå vifte, kan det være lurt å bruke arbeidshansker for å få et bedre grep. Etter nok av den ødelagte skruen framgår over overflaten, må du slutte å vri med skruen vifte, og bruke tang eller skrustikke grep for å fullføre oppgaven (de begge gir bedre snu innflytelse). Rydd opp metallspon etter den ødelagte skruen er hentet fra hullet.

Hint

  • Bruk vernebriller.
  • Bruk en dråpe lett maskin på hver boret tips før utvide pilothull.
  • Ikke la avtrekks tips å treffe bunnen av pilothullet før gjengene (lander) på riktig plass (grab) sidene av hullet sikkert.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com