Slik installerer Legs på en Antique Claw Foot Badekar

September 11

Slik installerer Legs på en Antique Claw Foot Badekar


Synker inn i en antikk klo fot badekar er en fin måte å avslutte en stressende dag. Antikke claw foot badekar vare lenge fordi de er laget av støpejern. Før du fester nye føtter til karet, gjør at din er antikke og laget av støpejern. Replica kar er ofte laget av akryl. En klo fot badekar uten hull til bena kanskje må bores av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Rengjør innsiden og utsiden av karet. Hvis karet er akryl, være forsiktig med å bruke rensemidler som vil ripe opp overflaten.

2 Bor hull på de avrundede hjørnene av karet hvis kar trenger dem. Hvis karet er en antikk, vil det sannsynligvis ha disse hullene allerede. Hvis karet er støpejern, som de antikke klo fot kar er, bør denne type bore ikke gjøres av noen kjent med prosessen, som porselen belegg på karet kan knekke av.

3 Plasser bolten på foten gjennom hullene på drain siden av karet først. Ha en partner løfte karet, hvis mulig, mens du gjør dette, eller støtte opp karet på flere slagg blokker i en høyde som gjør det enklere for deg å gjøre jobben.

4 Linje opp bolten, hvis det kan gli i foten, til den vinkel man ønsker, og deretter komme inn i karet og plassere mutteren på enden av foten bolten.

5 Trekk til bolten med en skiftenøkkel. Ifølge Vintage Tub, hvis det er et gap mellom foten og karet under strammeprosessen, legge avstandsskivene for å fylle gapet.

6 Gjenta trinnene med de to andre føttene på motsatt side av karet.

7 Kontroller badekaret for å sikre at det er i vater og juster føttene og avstandsstykker som nødvendig. Hvis karet er ikke nivået, vil det ikke renne riktig. Hvis gulvet er ujevnt og badekar wobbles, plassere en polstret gjenstand under en av badekar føtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com