Hvordan Transform et skap til en datamaskin Nook

August 27

Trenger du plass til en stasjonær, men har ikke plass til et skrivebord? Har en bærbar PC, men ingen rolig sted å bruke det? Vurdere å gi opp litt skapplass. Uten mye trøbbel, kan selv en nybegynner byggherre forvandle et skap i et skjult datamaskin nook. Les videre for å lære hvordan du kan forvandle et skap i en datamaskin nook.

Bruksanvisning

1 Velg et skap. Selv en liten frakk skapet kan fungere, men det må være dypt nok for prosjektet. Du må lukke døren når du har opprettet både et skrivebord og plass til en stol å gli inn under.

2 Bestem deg for hvor du vil få tilgang til Internett. Kabel og eksterne tilkoblinger krever omruting inn i skapet. Du kan kjøre ledningen langs veggen eller bore et hull i gulvet i nærheten av utgangspunktet og en annen inne på baksiden av skapet. Slipp snoren gjennom gulvet i kjelleren eller gjennomgå plass, og deretter kjøre ledningen under gulv og tilbake opp i skapet.

3 Få strømmen til skapet. Mange skap har ingen strømforsyning. Ideelt sett bør overspenningsbeskyttet plugger legges til skapet. I det minste må du ha en tilgjengelig surge beskytter strømskinne. Hvis skapet har ingen plugg, kjører en industriell plikt skjøteledning inn i skapet som beskrevet i trinn 2. Sett i strømskinne. Dette vil være den datamaskinen skapet nye strømforsyningen.

4 Opprett luftstrøm. Du og datamaskinen din trenger tilstrekkelig ventilasjon. Tenkt på å legge vents og en liten vifte til datamaskinen nook om nødvendig. Hvis du foretrekker å la datamaskinen stå på hele tiden, fjern closet door.

5 Installer belysning. Avhengig av størrelse begrensninger og datamaskin nook sted, kan dette være fokusert lys rett utenfor skapet, en overhead ligaen eller et kontor lampe sitter på den nye arbeidsplassen.

6 Legg et skrivebord hvis skapet er stor nok. Hvis ikke, ta med din datamaskin stol å måle riktig pulten høyde. Bruk blyant, papir og et målebånd for å planlegge tilpassede hyller for din datamaskin skapet. Husk hyllene må være stor nok (og solid nok) til å romme alt utstyret ditt. Hvis bredden er et problem, kan du plassere flere hyller over din arbeidsplass. Tilbehør, som skriver eller skanner kan sitte over deg. Vær sikker på å gi nok hodet klaring for å unngå å føle klaustrofobisk.

7 Spill med konfigurasjoner på papir til du finner det beste alternativet for å fornye skapet. Husk å legge dybden på datamaskinen stol (i hvert fall skjøvet inn under pulten) til dine tall hvis du har tenkt å lukke skap dører når den ikke er i bruk. Mål to ganger, kuttet en gang og nyt den nye datamaskinen nook.

Hint

  • For enkel håndtering av datakabler, la det være minst 1 ½ inches av gapet mellom de fleste av hyllen og veggen. Ledninger kan henge rett ned uten floker eller forstyrre arbeidet stasjon.
  • Hvis skapet dybde er et problem, investere i en flat skjerm. Du kan også kjøpe eller bygge en under-desk skyve hylle for tastatur og mus. Dette utvider størrelsen på arbeidsstasjonen og bare skyver på når den ikke er i bruk.
  • Hvis du må bruke en skjøteledning som strømforsyning, alltid kjøpe en splitter ny industriell plikt ledningen og strømskinne. Gamle ledninger og strips kan ha skjulte skader og standard størrelser (i stedet for industriell) er for små for mengden elektrisk uavgjort. Begge kan utgjøre en brannfare.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com