Hvordan ReWire Antique Lamps

October 22

Hvordan ReWire Antique Lamps


Antikke lamper er vakre tillegg til ethvert hjem og kan overføres fra generasjon til generasjon. Men kabling av gamle lamper kan ofte være en farlig brannfare fordi pluggene ikke er polarisert og designet for dagens stikkontakter. Med litt arbeid og oppfinnsomhet, kan du ReWire en lampe og samtidig bevare sin historiske utseende.

Bruksanvisning

1 Ta lampen fra hverandre. Koble lampen og ta av skyggen. Deretter se på lampen for å se hvor lampen er satt sammen. Det vil være flere stykker som skru sammen fra bunnen til kontakten.

2. Fjern stammen fra bunnen av lampen. Dette kan gjøres på to måter. Skru bunnen av lampen fra stammen av lampen eller unbolt stammen fra basen ved å skru bolten på undersiden av basen. Kutt pluggen ut av enden av ledningen og skyv bunnen ut av enden av ledningen.

3 separate deler av stammen. Disse delene vil skru fra hverandre. Antallet av delene vil avhenge av lengden av stammen og utformingen av lampen; nakker og caps kan også må skrus ut. Det kan også være en sekundær rør inne i stammen som brukes til å mate ledningen fra basen til kontakten. Hvis dette er tilfellet, fjerner røret fra innsiden av stammen ved å skyve røret og stammen ut av enden av ledningen. Line opp disse brikkene i den rekkefølgen de går tilbake på lampen på et bord.

4 Ta ledningene ut av stikkontakten hvis du ønsker å bruke den. Dette kan være tilfelle dersom kontakten er porselen og kan ses fra utsiden av lampen. Du vil ønske å skru bryteren ut av stikkontakten. Dette vil tillate deg å trekke kontakten fra hverandre og utsett ledninger. Hvis du ikke trenger å lagre kontakten, kaste den bort og erstatte den med en ny socket når du ReWire lampen.

5 Hvis du er gjenbruk av en porselen socket som ikke tar størrelsen på moderne lyspære, vil du ønsker å kjøpe en lys socket adapter fra din lokale jernvarehandel. Dette vil skru inn den antikke kontakten og vil tillate deg å bruke energieffektivitet lyspærer.

6 Ta ledningen og forberede seg til å mate den inn i stammen. Påse at ledningen er lang nok til å gå lengden av lampen, samt ha ekstra lengde til å nå pluggen der du har tenkt å bruke lampen. Hvis lampen har det indre røret inne i stammen, deretter mate ledningen inn i røret. Før tråden gjennom de separerte stilk stykker i den rekkefølgen de skal settes sammen på lampen. Hvis det er et rør, skyver stykkene på plass over røret. Det kan være lurt å la deler skilt for å hjelpe til med bevegelse av ledningen under montering.

7 Koble ledningen til kontakten ved hjelp av skrutrekker. Du vil se to skruene på sokkelen. Du vil ønske å løsne skruene. Loop eksponert ledningen på enden av ledningen og skru til skruene slik at ledningene er sikre. Du vil plassere en eksponert ledning på hver skrue.

8 Hvis kontakten går inn i en ytre dekselet, skyv den på plass og fest ved å skru bryteren til lyset socket.

9 Monter lampen. Du vil ønske å skru lampen stammen sammen igjen, og skru stammen til kontakten slik det er sikkert. Deretter skru stammen tilbake til basen. Koble lampe i, og test med en ny lyspære.

Hint

  • Alle deler kan kjøpes på en lokal jernvarehandel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com