Slik reparerer Vinyl Lawn Furniture

September 21Vinyl plenen møbler er tilgjengelig er en rekke ulike stiler og farger, og det er ganske lett å rengjøre. Som de fleste andre typer av plenen møbler, er riktig vedlikehold nøkkelen til å hjelpe det vare lenger. Men ulykker skjer og vinyl stropper kan bryte. Snarere enn å desperat å finne en identisk erstatning, kan du reparere de ødelagte stropper.

Bruksanvisning

1 Mål lengden av erstatning vinyl stropp som du vil trenge hjelp av målebånd. Velg en ubrutt stropp ved siden av den ødelagte stroppen. Start under plen- møbler, i den posisjon hvor en ende er forbundet til rammen. Mål hele lengden av stroppen vinyl, inklusive den del som flyter rundt under møbel.

2. Hold målebåndet på plass med en hånd, bringe båndet ut, opp og rundt røret av rammen på den ene siden, på tvers av toppen, og ned rundt undersiden av den motsatte side. Multipliser denne målingen med 0,85 og deretter legge en tomme for å beregne lengden på ny reim du trenger.

3 Vask smuss unna stykke plenen møbler med svamp og litt såpevann i bøtte. Skyll med slangen og la det tørke helt.

4 Bruk målebånd for å måle lengden på vinyl stropp erstatning du trenger fra rullen. Kutt stykke med saksen.

5 Installer borekronen, deretter bore et hull i hver ende av erstatning vinyl stykke. Dine hull bør være minst ½ tomme fra klippekanten.

6 Skjær av den spisse hjørner i hver ende av vinyl stropp for å holde dem fra stikker ut når det sitter på møblet.

7 Kok opp en kjele med vann stor nok til å romme alle de vinylbelegg du har klippet. Plasser vinyl i kokende vann og vent fem minutter før du tar. Bruk tang og hansker for å unngå kontakt med varmt vann.

8 Fjern stroppene ved hjelp av tang og tørre med tørkepapir.

9 Sett en plastfestet i hvert hull av vinyl stropp, trykke på til hodet på festeanordningen er flatt mot vinyl. Disse festene er designet for å passe perfekt inn i de eksisterende hullene på vinyl plenen møbler ramme.

10 Trykk på festeanordningen på den ene enden inn i et av hullene i undersiden av møblet.

11 Ta stroppen opp og over rammen, på samme måte som når man var måle. Spenne møblet med én hånd og dra i vinyl stropp med den andre.

12. Hold den frie enden av stroppen mot den motsatte side av rammen fast. Bruk den andre hånden til å trykke festeanordningen inn i det andre hullet. Juster etter behov; stroppen vil avgjøre når den kjøles ned.

Hint

  • Ikke kutt ut flere stykker av vinyl utskifting stroppen på en gang; Det kan være ulike målinger for hver del som må repareres.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com