Hva er Dry-modus på en Window AC?

September 22

Hva er Dry-modus på en Window AC?


Den tørre modus for et vindu klimaanlegget er en vanlig funksjon, men det er vanligvis ikke funnet på hjem air condition-systemer eller på bærbare AC-enheter som ikke har drenering kapasitet av vinduet air condition enheter. De eksakte kravene i tørr-modus varierer avhengig av enheten, men generelt tørr modus brukes til å fjerne overflødig fuktighet fra luften når andre kjølesystemer er ikke helt nok.

window AC

Et vindu AC er et klimaanlegg enhet som er utviklet for å passe inn i et åpent vindu. Denne utformingen har flere fordeler. Vinduet enhet kan bruke luften utenfor for å kjøle ned varmere luft i huset når det er nødvendig. Den har også en innebygget i dreneringssystem som gjør det mulig å trekke overskudd av vann fra luften. Alle air condition kjølemoduser kondensere minst litt vann fra luften, og krever et sted å tappe dette vannet selv uten en tørr modus.

Dry-modus

Den tørre modus for et vindu AC enhet gjør at systemet kan absorbere vann fra luften og drenere det raskere enn andre moduser. Noen innstillinger vil alltid tørke ut luften, men den tørre modusen brukes når luftfuktigheten er svært høy og tørker luften er viktigere enn kjøle det ned.

kjølebehov

Avhengig av vindu AC enhet, kan det tørre modus har krav som må oppfylles før det kan slås på. For eksempel, noen luftkondisjoneringsenheter kreve at "kjøling" modus aktiveres før tørrmodus er slått på, hvor den tørre modusen er kun en annen versjon av kjølemodus. Andre systemer skille Varmepumpa helt, slik at de ikke kan brukes sammen.

drenering

Når luften passerer på tvers av finnene på AC-systemet, blir varme trukket inn i enheten og fuktighet samler seg på de ribber bladene, hvor det drypper ned gjennom en kanal og kommer ut gjennom et dreneringssystem - ut av vinduet og ned på bakken, i vindu enheter. Den tørre modus vil alltid øke drenering flyt, slik at brukerne bør sørge for at avløpssystemet ikke er blokkert og fungerer som det skal før du bytter til tørk modus.

avfukter

Et vindu AC enhet er ikke en avfukter. Den tørre modusen er laget kun for å fjerne ekstra fuktighet fra luften, ikke tørk den helt ut. Avfuktere bruke filtre og avanserte systemer for å trekke ut mye mer fuktighet fra luften enn et klimaanlegg kan. Brukere bør ikke forvente effektiviteten av en avfukter bare ved å bytte til tørke modus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com