Hvordan Lay laminatgulv i baderom

November 28

Wood normalt er ikke det beste valget for bad gulv, men det er noen unntak. Trelaminatgulv er vanligvis et komposittmateriale som sponplater, toppet med et tynt lag av ekte tre, alt forseglet i laminatet. Det er relativt fuktbestandig enn vanlig hardtre. De fleste laminat tregulv i dag er utformet som limfrie `` flytende '' etasjer, med styrene som snapper sammen som puslespillbrikker og er ikke festet til undergulvet. Dette har den ekstra fordelen av å være lett å fjerne senere hvis du noen gang har problemer med fuktskader.

Bruksanvisning

1 Ta toalettet ved å slå av vannlinjen, koble ledningen fra toalettet med skiftenøkkel, deretter tar ut gulvet festebolter.

2 Fjern gulv trim i hele rommet med hammer og brekkjern. Hold trim intakt. Sett den til side.

3 Lay plast underlag over hele gulvet i side-by-side kurs, med en barberhøvel kniv til å kutte rundt badekar, toalett avløp og andre hindringer. Tape dem sammen i skjøtene med underlaget tape.

4 sett underlaget over hele overflaten av gulvet, i rader, taping kantene av radene sammen med underlaget bånd.

5 Sett det første kurset av laminat tre gulvplanker langs veggen i rommet, låsing endene av styrene sammen med sine beslag. Sett plast avstandsstykker mellom kantene av platene og veggen for å skape en ekspansjonsfuge som gjør at gulvet for å bevege seg over tid. Kutt det siste bordet i løpet som trengs på din gjæringssag.

6 Sett det andre kurset på plass ved siden av den første. Koble styrene sammen ved deres not og fjær sider, sette hver nye styret på plass om en 30 graders vinkel for å få beslag for å låse, deretter slippe den ned på plass.

7 Build over hele gulvet, kurs av kurset, og pass på å `` stagger '' endene av styrene slik at de ikke stille opp, gi dem et tilfeldig rom. (Platene kommer i flere lengder for å imøtekomme dette.) Bruk stikksag for å kutte styrene rundt badekar og toalett avløp.

8 Lengde snitt sluttkurs på boards på bordet så så de passer mot slutter veggen med et lag ¼ tommers gap. Re-installere gulvet trim med hammer og trim negler, som dekker hullene. Re-installere toalettet og caulk rundt basen.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer i styrene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com