Hvordan lage din egen Wood Bed

January 17

En av tre plattform seng er et stilig tillegg til et moderne soverom. Du kan lage din egen tre plattform seng med minimum bygge kompetanse. Du kan gjøre det enda enklere ved å ha tre kuttet til størrelsen på kjøpstidspunktet, og deretter sette sammen komponentene hjemme. Velg løvtre styrer og kryssfiner hvis du har tenkt å farge sengerammen; farging bringer ut den naturlige tre korn. Paint-grade tre eller medium density fiberboard (MDF) er rimeligere, og er alt du trenger dersom du planlegger å male tre seng.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden på madrassen. Mål tilgjengelig plass på soverommet for å finne ut hvor stort du kan gjøre tre plattform seng. Vurder å lage en 2- til 10-tommers kant rundt omkretsen av sengen din som du kan bruke til å øke den estetiske appell av tre-plattformen.

2 Skjær fem 8-tommers bred med 2-tommers tykke løvtre planker for å passe den totale bredden på tre plattform seng, inkludert de ekstra dimensjoner for felgen. Skjær to 8-tommers bred med 2-tommers tykke planker for å passe den totale lengden på plattform seng.

3 Layout strukturen for tre seng ramme ved å plassere de to lengde styrene overfor hverandre, ansikt til ansikt. Skill lengde styrene ved en bredde bord på hver ende. Stå de fire styrene på sine to-tommers kanter. Koble de to bredde styrene til en av lengde styrene der de møtes i en 90 graders vinkel med en L-brakett. Det er nyttig å bore pilothull inn i skogen før du prøver og vask skruene for å feste brakettene. Ikke fest den gjenværende lengden styret ennå, må du legge til tannregulering for plattformen.

4 Mål halvveis langs festet lengde styret i plattformen rammen. Feste en L-brakett 2 inches under den øverste kanten av tre bord. Den L-braketten bør plasseres med den minste delen av L vendt opp.

5 Mål halvveis mellom den L-braketten og bredde brett festet til enden av lengden brettet. Plasser en L-brakett på hver halvveis, 2 inches fra toppen rim, liten etappe opp. Pass på at de tre L-braketter er nivå med hverandre.

6 Fest den ene enden av de tre gjenværende bredde styrene til de tre L-brak du nettopp installerte. Bredde styrene bør ha 8-tommers sider vendt opp. Din tre seng ramme har nå tre sider og tre støtte boards.

7 Fest L-braketter til undersiden av de åpne endene av de tre bredde styrene du bare festet. Fest den gjenværende lengden styret til de tre L-braketter. Fest en L-braketten i de to gjenværende hjørnene for å bli med i lengden styret å bredde styrene i hver ende.

8 Skjær et ark av 3/4-tommers kryssfiner til å passe på toppen av tre-plattformen. Skjær strimler av jern-on kanter og stryke dem på den rå kanten av kryssfiner.

9 Fest kryssfiner til støtte rammen med treskruer rundt omkretsen og over støtte boards. Enke skruene for å holde toppen flush.

10 Sand ditt tre plattform seng før du søker flekken og polyuretan for en dekorativ finish.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com