Hvordan bygge med brukte dekk

January 24

Hvordan bygge med brukte dekk


Naturvernere utviklet kunsten å bygge hus fra brukte dekk i 1970 og kalte dem "Earthships". Det fine med å bygge med gamle dekk er at, i motsetning til boliger som reduserer avfall ved å være nøysom og energieffektive, et hus bygget med gamle dekk er faktisk absorbere avfall fra andre kilder, og aktivt redusere avfallsstrømmen. En Earthship illustrerer filosofien om at "avfall" er bare en definisjon brukt til ting som folk don & # 039; t forstå hvordan du skal bruke.

Bruksanvisning

Samle og forberede

1 Finn en kilde for et meget stort antall av gamle dekk. Du kan prøve dumper, deponier, Skraphandlere og resirkuleringssentre.

2 Samle opp en stort antall dekk på byggeplassen før du begynner å bygge. Antallet dekk du kan samle kan påvirke størrelsen på byggeplaner.

3 Fyll dekkene med jord. Denne arbeidskrevende prosess innebærer ramming jord inn i dekket for å gjøre det fast. Resultatet er en meget tung, stor rund gjenstand som er brukt på samme måte som en murstein.

Bygge med dekk

4 Legg omrisset av bygningen med den første raden av dekk. Buede linjer vil gjøre sterkere vegger enn rette linjer, selv om buede linjer vil også gjøre taktekking mer komplisert.

5 Legg den andre raden av dekk forskjøvet fra den første raden, slik at senter av et dekk på den andre raden er direkte over skjøten mellom de to dekkene under den. Dette forskjøvet design vil bidra til å sperre veggen og gjøre det sterkere.

6 Fortsett å legge rader med dekk oppå hverandre, avbryte radene av dekk for dører og vinduer ved å inkludere dør og vindu dollar laget av solid tre.

Støttemur

7 Legg en rad med dekk langs linjen der du vil bunnen av støttemur å være.

8 Forskyv leddene på samme måte som når du bygger et hus, men i motsetning til huset, don & # 039; t gjøre støttemur perfekt vertikal.

9 Flytt hvert lag av dekk litt forskjøvet i retning av området at veggen vil bli beholdt. Dette vil bidra til å motvirke trykket av jorden som blir beholdt.

10 Fyll inn bak hver rad av dekk som du bygger. Kompakt jord hver gang du tilbakefylling for å hindre den fra å bosette seg over tid etter at muren er bygget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com