Fordeler og ulemper med akryl Benkeplater

December 19

Fordeler og ulemper med akryl Benkeplater


Akryl benkeplater er noen ganger referert til som solid overflate countertops. De er bygget ved å legge et tykt stykke akryl løpet sponplater eller kryssfiner underlaget. En ting huseiere som om akrylplater er muligheten for å integrere en akryl vask uten sømmer. Populære merkene av akryl benke inkluderer Corian, Formica, Meganite og Avonite. Akryl benkeplater er et populært valg, men som alle andre underlag, komme med en liste over fordeler og ulemper.

Pro: Ingen Base Materiale Needed

Akryl benkeplater er konstruert med innebygd støtte, så det er ikke nødvendig å installere det over en kryssfiner eller sponplater substrat. Dette er spesielt viktig hvis du eller noen i familien din er følsom for formaldehyd lim som brukes i slike installasjoner.

Pro: Stain Resistance

Akryl benkeplater er ikke-porøse og relativt motstandsdyktig mot flekker. Noen flekker som ikke klarer å ta tak kan ofte slipes ut.

Pro: Lett å rengjøre

Akryl benkeplater er holdbare og enkle å rengjøre. Faktisk kan de fleste akryl benke lett tåle skuremidler.

Pro: repareres

Mest marring til en akryl benkeplate kan bli profesjonelt reparert, inkludert brannskader, riper og hull.

Con: The Look

Noen mennesker beundre rent utseende av en akryl benkeplate mens andre synes det er "plast utseende," og unaturlig, til en tilbakevending linoleum.

Con: Pris

Akryl benke koste så mye som de beste telleren materialer på markedet, noe som gjør dem for dyre for mange Oppussing budsjetter.

Con: Sårbarhet

Akryl benkeplater er sårbare for knivkutt, riper, smelting, og selv hull. Selv om hver av disse problemene kan løses av en profesjonell, er at tjenesten en ekstra utgift.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com