Mann Cricket Behavior

January 31

Mann Cricket Behavior


Den sosiale atferd av mannlige sirisser er noe som forskere og studenter i klasserommet har vært å studere i USA de siste 50 årene. For mange, maner den mannlige cricket ikoniske kvitrende sang opp bilder av late sommerkvelder. Det er ikke bare deres evne til å skape en hyggelig parring sang som gjør disse insektene interessant, men deres interaksjon med andre av sin art.

Skjule

Når sirisser ikke er opptatt i henhold til mat, på jakt etter mates eller egg-legging områder, de er aktivt å oppsøke steder å gjemme seg fra rovdyr. Siden sirisser gjøre sine posisjoner i feltet opplagt grunn av deres uopphørlig trenger å kommunisere hørbart, er et godt gjemmested sin beste innsats på overlevelse. Crickets også vil lage sine egne tilfluktsrom ved tunnel gjennom tre eller gravende i bakken. Føflekken cricket er godt kjent for sine utgraving ferdigheter. Den mannlige føflekken cricket graver sine tunneler slik at den kan synge ved inngangen, og ikke lyden vibrerer gjennom hele tunnelen. På denne måten vil han ikke gi plasseringen av sin hule bort til noen bakkelevende rovdyr.

ventriloquists Extraoridinaire

Siden deres parring samtaler gjøre deres eksistens åpenbart for alt som kan høre, har visse sirisser lært å skjule sin plassering ved å kaste sine samtaler, mye som en buktaler gjør når han gjør sin dummy snakke. Denne muligheten gjør dem vanskeligere å finne. Noen av de større, og dermed mer utsatt, mannlige sirisser vil bare kvitre i rask uregelmessige utbrudd av lyd som er vanskeligere å finne enn de som gjør lange sammenhengende strenger av kvitring av trilling sanger. I tillegg har mange mannlige sirisser, særlig større av arten, vil slutte å kalle ut det øyeblikket de aner noe som nærmer seg dem.

territoriality

Alle dyr har behov for å forsvare sitt territorium, og insekter er ikke noe unntak. Selv sirisser har et konsept personlig plass, og deres ønske om å opprettholde det kan føre til aggressive møter, spesielt mellom mannlige gresshopper. Når to sirisser støter på hverandre, de nærmer og kontakt med sine antenner for å finne ut om de er av samme eller motsatt kjønn. Hvis de er av det motsatte kjønn, vil den mannlige cricket deretter lage en unik frieri sang og snart etterpå, vil han begynne parring med den kvinnelige cricket. Hvis de to sirisser er både mannlige, de vil bryte ut og starte en aggressiv sang som er starten på en kamp. Under en aggressiv møte, vil en mannlig cricket holde sine forvingene og vinge tilfeller opp høyere fra kroppen sin for å gjøre sin sang høyere. Kort tid etter at den sinte trilling, oppstår en voldelig møte. Mann cricket kamper ender som regel når man er enten alvorlig såret eller direkte drept av seierherren.

Singing

Mann sirisser har en særegen akustisk evne som mange kaller kvitrende eller synger. Bare den mannlige av artene kan gjøre denne lyden. Dette er fordi den mannlige cricket forewing har utviklet seg og nå er formet på en slik måte at den kan vibrere for å skape lyd. Hver cricket arter har sin egen samtale og forskere er i stand til å identifisere dem bare ved å lytte til deres sang. Hver art av cricket har en rekke sanger som det kan gjøre. Lyden av forskjellige sanger tilsvarer den enkeltes størrelse og alder. Sangen forteller den kvinnelige cricket hvor hannen cricket ligger i feltet, om den er klar til å pare seg, eller at det allerede har funnet en paring partner.

Mann Short-tailed Crickets

Hver art av cricket har sin egen måte der den kommuniserer. For eksempel har kort-tailed cricket to karakteristiske måter som det kaller seg for en kompis. Noen korte-tailed cricket menn synge fra fordypninger i jorden som de gjør ved inngangen til hulene sine. Den depresjon er formet som en tommelfinger, og blir brukt til å forsterke lyden værs slik at kvinner som flyr ved kan høre dem. Andre hanner av de korte hale cricket arter faktisk gå ut for å finne en god plass og snu i fullstendig sirkel mens kvitter å sende sin sang ut i alle retninger fra hvor de befinner seg.

De stille

Ikke alle mannlige sirisser synge høyt for å tiltrekke seg en potensiell make. Noen mannlige sirisser har utviklet en annen strategi for å tiltrekke kvinnelige sirisser. Disse hannene samles rundt en høylytt sang mannlige og vente stille som hunnene begynner å nærme sangeren. Når de kommer nær nok, vil stille mannlige flytte til raskt å fange en hunn og hevder det før sangeren har en sjanse til å møte opp med det.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com