Er Elm Trees Hardwood?

January 30

Er Elm Trees Hardwood?


Folk bruker tømmer fra almetrær å gjøre mange ting, blant annet møbler. Imidlertid beskriver møbler kan være litt vanskelig hvis du ikke forstår de kvaliteter lumbers som hardtre og bartre og divisjonene inni disse klassifikasjoner.

Softwood Versus Hardwood

Begrepene "hardwood" og "myke" ikke egentlig refererer til eiendommen av veden selv, men den type treet som veden kom. Hardwood kommer fra løvtrær som mister sine blader om høsten. Softwood kommer fra eviggrønne, bartrær.

Soft Hardwood Versus Hard Hardwood

Du kan skille tømmer enda lenger når du har etablert om det er hard eller bartre. Innenfor disse divisjoner, kan du klassifisere det enda en gang i hardt hard og myk hardtre. Dette refererer til arten av trelast. For eksempel balsa tre, som kommer fra en hard tre, er mykere og lettere å skjære enn hickory, som også kommer fra en hard tre. Derfor balsa ville bli klassifisert som en "soft hard" mens hickory er klassifisert som en "hard hard."

almetrær

Almetrær er en type løvtrær. De endrer farge og mister bladene om høsten gjør dem en hard tre. Veden av almetrær er mykere enn andre hardwood trær. Almetrær er derfor klassifisert som myke treslag.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com