Hvordan få Sparkles i en Popcorn tak

January 14

Hvordan få Sparkles i en Popcorn tak


En popcorn tak, med sin karakteristiske, humpete tekstur, finnes i mange hjem. Mens noen mennesker velger å fjerne denne til fordel for et mer moderne utseende, holde den intakt gir en retro preg til ditt hjem. Noen til og med legge sparkles for å skape en ekstra touch av dristighet. For å oppnå dette, gjelder et nytt lag med maling på taket.

Bruksanvisning

1 Klargjør rom for maling. Fjern eller dekke noen møbler med en dropcloth. Dekk gulv med plast eller dropcloth å beskytte den mot eventuelle maling drips.

2 Klargjør popcorn tak for maling, fjerning av støv og rusk fra overflaten. Pensle over popcorn overflaten med en myk børste for å få mellom noen sprekker.

3 Påfør en primer til popcorn taket som er latex- eller oljebasert og ikke vannbasert. Vannbasert grunnings ødelegge tekstur. Hell primer i en maling skuffen og rull den over overflaten av popcorn taket. Når taket er fullt belagt, la det tørke over natten ,.

4 Åpne en boks med olje eller latex tak maling i fargen på valg. Legg glitter i fargen på valget til malingen, blande det med en maling pinne. Fortsett å legge glitter til den når ønsket nivå av gnisten.

5 Hell glitter maling i en maling skuffen. Bruk på taket med en maling valse, går frem og tilbake til jevnt belagt. Den gnisten fra glitter vil dukke opp i malingen.

Hint

  • Til tross for tekstur, ingen spesielt utstyr er nødvendig for maling valse. Bruk en vanlig roller hodet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com