Hvordan kle seg en bokhylle

December 13

Hvordan kle seg en bokhylle


Kanskje bokhylle i huset har sett bedre dager, eller kanskje det er bare å tjene som et funksjonelt møbel. Det kan også være en rotete rotet som du har vært å unngå som pesten. Hvis du ønsker å skape en mer interessant, tiltalende bokhylle, deretter prøve flere dekorere tips for å kle den opp. Du har kanskje allerede har det du trenger for å fullføre dette prosjektet i ditt hjem, noe som gjør det til en billig skritt i å skape den plassen du alltid har drømt om.

Bruksanvisning

1 Paint bokhyllen. Maling kan være nødvendig å rydde opp i en slitt, utdatert bokhylle. Alternativt kan det være lurt å male et tre-farget bokhylle en lysere farge, for eksempel antikk hvit, for å gi den et mer moderne utseende. Før maling, ren og lett sand overflaten, slik at malingen bedre fester seg til bokhylle.

2 Ordne bøker horisontalt eller vertikalt i hyllene. I sentrum av en liten hylle, stable fire eller fem bøker ene oppå den andre. Alternativt, skyver dem i vertikalt fra høyeste til korteste, fyller hele sokkelen. Du kan også delvis fylle en hylle, og plasserer et objekt, for eksempel en stor bolle, for å fungere som et dekorativt bookend i det tomme rommet. Som en ekstra effekt, gruppe like-farget bøker sammen.

3 Gruppe lignende tilbehør sammen for å skape et helhetlig utseende. For eksempel, linje bunnen hylle med flettede kurver for ekstra lagringsplass. På en hylle, display tre lik-fargede vaser i en pyramideformet arrangement.

4 Linje toppen av bokhylle med en rekke lignende bilder støttet opp mot veggen, eller støtte opp et bilde mot en hylle, og plasser en bolle eller et annet tilbehør foran den. Du kan også henge et bilde på treramme skille de ulike vertikale delene av bokhylle.

5 Legg andre interessante elementer. For eksempel støtte opp et speil på en hylle. Hvis bokhylle har en stor åpning for en TV, kan du støtte opp et stort speil der i stedet. Ordne og omorganisere forskjellige typer tilbehør, som for eksempel vaser, lys, boller, reise suvenirer og topiaries til du får det utseendet du ønsker. Men ikke overfylle bokhylle i prosessen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com