Hvordan få toalettpapir for septik-systemer

February 3

Septiktank stridsvogner er ganske lett å vedlikeholde så lenge du holder planlagt vedlikehold på tanken din og se hva du putter inn i den. Det offentlige kloakknettet ta avfallet bort, men septisk systemer bryte ned avfallet rett i din hage. Den type toalettpapir og hvor mye toalettpapir du flush er svært viktig å opprettholde din septiktank.

Bruksanvisning

1 Kjøp hvitt toalettpapir i stedet for farget toalettpapir. Det er fargestoffer i farget toalettpapir at bakterier har en vanskelig tid å bryte ned, så det er best å velge hvit, ufarget toalettpapir.

2 Vurder å kjøpe toalettpapir som er markedsført for å løse opp raskt. All toalettpapir er laget for å fungere i septik-systemer, men noen oppløse raskere enn andre.

3 Bruk moderate mengder hvitt toalettpapir og flush med måte. Store mengder vann og toalettpapir, selv hvitt toalettpapir, kan føre til en septiktank til å sikkerhetskopiere, så bare skylle når det er nødvendig og bruke så lite toalettpapir som du kan.

4 Wrap feminine produkter og kast i en papirkurv kan i stedet for å skylle dem. Disse produktene er ikke oppløses raskt og kan føre til septisk problemer.

5 Skyll bare toalettpapir, ikke ansiktsservietter, papirhåndklær eller våtservietter. Emballasjen kan si at de er septiktank trygge, men de har ikke alltid bryte ned raskt nok, spesielt hvis det er flere personer som bruker systemet.

Hint

  • Toalettpapir er det eneste som skal skylles i en septiktank.
  • Skyll ikke maling, frostvæske eller andre kjemikalier ned i toalettet. Disse kjemikaliene kan drepe bakterier som behandler avfall i din septiktank, forårsaker alvorlige septisk problemer og muligens forårsake forurensing av grunnvann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com