Hvordan få Blomster på stilk for hagen din

April 7

Vil noen høye grense planter til hagen din, men ikke ønsker å kontrollere alle etikettene? Disse plantene får over to fot høy og gjøre store skiller seg ut brikker i enhver hage spot.

Bruksanvisning

1 Galax urceolata (Poir.) Brummitt - beetleweed

Denne lekker blomst blir opp til 2-3 fot høye med en avstand sone på 2-3 fot. Den foretrekker delvis eller full skygge. Tonnevis av små hvite blomster på toppene vil dukke opp fra midten av våren til midten av sommeren. Det er hjerteformet bronse grønn urteaktig blader som blomsterbutikker bruker noen ganger for kranser ved juletider. Det er en hardfør plante. Du kan forplante dette ved å dele rootball.

2 Filipendula rubra (Hill) BL Robins. - Dronningen av prærien

Dette anlegget er en favoritt av sommerfugler, fugler og bier. Den vokser opp til 4 fot høy og har en 2-3 fot spredning. Det liker full sol og fuktig jord. Dens blomstrer er rosa og vokse fra vår til sommer. Du må kutte bladverket tilbake når det begynner å brun.

3 Eryngium yuccifolium Michx. - Knappen eryngo

Denne planten vokser opp til 4 fot og har en 18 tommers spredning. Den foretrekker full sol og fuktig jord å vokse effektivt. Det har blek grønn til lys blå blomster som kommer midt på sommeren. Det er dekorativ og lett å vokse; ut av gulrot familien. Du kan dele roten ballen å formere seg.

4 Helenium autumnale L. - felles sneezeweed

Dette opprettstående hardfør når en høyde på 4-6 fot og en spredning av 3-4 fot. Det vil blomstre august til oktober i rødt, gult og oransje spekteret. Det gjør best i full sol og fuktig jord. Du kan samle frø hoder når blomstene visne å samle frø; eller dele om våren eller høsten for å formere seg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com