Typer av Weeds med blomster

January 19

Typer av Weeds med blomster


Weeds med blomster kan se fint ut, men samtidig føre til problemer. Det er noen ugress med blomster som er nyttige, men de vokser der de ikke er ønsket. En eller annen måte, må de fjernes eller de kan fort ta over en hage eller plen.

løvetann

Løvetann er kjent for alle som prøver å vokse en plen. Løvetann er stauder med innrykket blader som vokser 3 til 12 inches lang. Blomstene ligner små tusenfryd og er gule, med stammer fra 2 til 18 inches høy. Blomsten blir til hundrevis av hvite frø som er spredt gjennom luften. Kranen rot kan vokse så dypt som 10 inches. Løvetann er en matkilde for bier, bladene er spiselige og blomstene brukes til å lage vin. Den beste måten å fjerne løvetann, er å bruke et herbicid.

svart Medic

Svart medic er medlem av kløver familie med små, runde gule blomster. Svart medic kan enkelt trekkes ut og det er ugressmidler som fungerer ved å ødelegge ugress. Svart medic regnes som en luke, fordi den ikke har samme tekstur og konsistens som gresset vokser med, men det er faktisk en nyttig plante. Svart medic legger nitrogen til jorda og rotsystemet bidrar til å holde jorda blir for komprimert.

gullris

Oker er en staude som blomstrer fra tidlig høst til første frost. Det sprer seg raskt fordi det multipliserer ved å spre røttene samt av frø som er spredt av de mange insekter det tiltrekker. Oker får skylden for fall allergi, men i virkeligheten, fordi pollen spres av insekter og ikke av vinden, det faktisk har liten innvirkning. Ragweed er den virkelige skyldige fordi pollen spres med vinden. Oker er en yngleplass for mange typer insekter, en grunn til at det er ansett som uønsket. Herbicid er den beste måten å fjerne oker på grunn av den måte røttene spre seg.

Absinth Wormwood

Absinth malurt er ikke innfødt til USA og regnes som en invasiv plante. Den vokser som en busk, er en flerårig og kan vokse så høyt som 5 fot. Bunnen av busken er woody og det er mange stammer forgrening av den. Anlegget produserer bleke gule blomster i midtsommer, og hver plante kan produsere så mange som 50 000 frø, som er det som gjør det så invasiv og vanskelig å komme under kontroll. Herbicid bør brukes så snart anlegget er lagt merke til.

chickweed

Chickweed er en vinter årlig og vanligvis vokser i mulch rundt bunnen av trær. Det elsker skyggen og mest jord. Det vil vokse til fra 3 til 7 inches høy og produsere små, delikate, stjerneformede hvite eller rosa blomster. Chickweed er også kjent som bindweed, winterweed, sateng blomst, starweed, kylling-luke og hvit fugleperspektiv. Bladene er eggformet og er rett overfor hverandre på stilkene. Den har en dårlig utviklet rotsystem og kan enkelt trekkes ut. Å se chickweed betyr torv er ikke tett nok. Forbedre torv tetthet og sjansen for et annet utbrudd er redusert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com