Hvordan Best Bruk Hoover Steam Vac Deluxe

February 14

Hvordan Best Bruk Hoover Steam Vac Deluxe


Hoover SteamVac Deluxe var et teppe og gulv damp renere produsert på 1990-tallet som også kan plukke opp væskesøl som var mindre enn en gallon i størrelse med en trapp / møbelmunnstykket. Den hadde en hastighetsvelgeren for å stille inn maskinen på "Lo" for ømfintlige rengjøringsjobber eller på "HI" for normal damp rengjøring. Mens Hoover SteamVac Deluxe var en allsidig maskin, eiere verdsatt tips om bruk denne maskinen for å få best mulig ytelse fra den.

Bruksanvisning

1 Støvsug teppet for å være damp renset først å fjerne løst smuss og rusk. Fjern så mye møbler fra rommet som du kan. Pakk frem de resterende møbler med aluminiumsfolie.

2 Kontroller at Hoover SteamVac Deluxe er koblet fra. Fjern den rene tanken ved å trykke ned håndtaket og trekke den frem. Skru av lokket for å bruke det som et målebeger. Fyll toppen på den øverste linjen med Hoover tepperens løsning eller med Hoover gulv rengjøringsmiddel. Bruk Hoover rengjøringsløsninger til det beste resultatet, og ikke bruke tepperens løsning på gulv.

3 Hell renere i den rene tanken og tilsett 1 liter varmt vann. Sett på lokket og vri den med klokken til den låses på plass for å hindre lekkasje. Plugg inn damp renere, sett den til "HI" for beste rengjøring og slå den på. Kjør maskinen over teppet til oppsamlingstanken fylles og maskinen slår seg av automatisk.

4 Fjern den rene tanken ved å trykke ned håndtaket og trekke den frem. Sett tanken til side. Step på håndtaket utløserpedalen og la maskinen på gulvet. Slipp de to oppsamlingstanken låsene og løft opp til å trekke tanken ut. Trekk opp på baksiden av lokket og tøm oppsamlingstanken i en vask. Sett på lokket og la begge tankene tilbake i maskinen.

5 La teppet tørke helt. Fyll ren tanken med en liter varmt vann. Bytt tanken inn i damp renere. Koble til maskinen og slå den på. Gå over teppet for å skylle det med rent damp. Tøm oppsamlingstanken etter behov. La teppet tørke igjen helt før du går på den.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com