Slik fjerner treet harpiks fra New Betong

October 12

Slik fjerner treet harpiks fra New Betong


Treet harpiks, også kalt saft, er klissete når det er vått, men stivner når det tørker. Det er et problem på en rekke utendørs overflater, fra taket helvetesild, biler og betong innkjørsler. Hvis treet harpiks forblir på betongoverflaten, skaper det en mørk flekk dypt i porene som ikke alltid kommer av. Fjerne treet harpiks fra den nye betongoverflaten krever løsemidler for å re-mykne materialet, slik at du kan koble den.

Bruksanvisning

1 Åpne en flaske enten aceton eller terpentin, som begge er tilgjengelige fra Oppussing eller jernvareforretninger. Hell produktet i en bøtte, og sette inn en mopp inn i den. Mopp overflaten av betongen med den kjemiske inntil harpiksen flekken er mettet.

2 Ta på engangs gummihansker, og skrubb harpiks flekken umiddelbart med en slipende nylonsvamp hjelp faglige bevegelser til harpiksen flekken forsvinner fra overflaten.

3 Tøm bøtte og fyll den med en gallon av varmt vann. Legg 3-4 ts. oppvaskmiddel og røre i vannet opp til bobler form. Sett skyllet mopp i såpeblandingen, og tørke hele betongoverflaten for å fjerne kjemikaliet fra overflaten.

4 Skyll betongoverflaten med en sterk damp fra en hageslange eller høytrykksvaskeren, om ønskelig.

Hint

  • Du kan også bruke en petroleumsbasert håndrens til betongoverflaten for å myke opp treet harpiks.
  • Ikke bland aceton med terpentin eller bruk med andre kjemiske baserte rengjøringsprodukter siden giftige gasser kan utvikles.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com