Hvor Er Rosenborg Rose Garden?

October 14

Rosenborg slott - som ligger i sentrum av København, Danmark - er hjem til en stor hage park med roser kalt Kongens hage. Slottet og sin begrunnelse, bygget i 1606, er et populært reisemål blant turister, tiltrekker ca 2,5 millioner besøkende i året.

Rosenborg slott

Rosenborg slott, et eksempel på nederlandsk renessansearkitektur, ble bygget i 1606 under regimet til kong Christian IV. Den kongelige familien i Danmark levde i slottet, som opprinnelig ble utviklet for å være bare en sommer hjemme, til tidlig 1700-tallet. Rosenborg slott består hovedsakelig av rød murstein.

Kongens hage

Kongens Hage - Kongens Have - er Danmarks eldste konge hage, på oppdrag av kong Christian IV før selve slottet ble bygget. Roser blomstrer i hagen stort sett om sommeren. Inne i hagen, er det vakre statuer, inkludert en av Hans Christian Anderson og en av dronning Caroline Amalie.

Museum Tours

Foreløpig Rosenborg slott huser et museum for kongelig gjenstander, blant annet elementer fra det 16. gjennom det 19. århundre. De danske kronjuveler og de danske kronregaliene er både utstilt inne i slottet museet. Besøkende kan også spise inne slottets Traktørstedet Cafe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com