Hvordan Koble ledninger for et elektrisk gjerde

September 13

Sviktende å skikkelig koble elektrisk gjerde ledninger kan svekke den elektriske ladningen eller selv gjøre din gjerde ute av stand til å bære en belastning. For at et elektrisk gjerde for å fungere ordentlig, må strøm pulserer fra gjerdet Energizer kunne fullføre en elektrisk krets når et dyr kroppen kommer i kontakt med elektrisk gjerde. Dette betyr at gjerdet apparat skal kobles til de enkelte gjerdet ledninger. Likeledes må Energizer menn jordingssystemet koble til Energizer. Bruk alltid isolert kabel vurdert for bruk med elektrisk gjerde for disse connective poeng. Vanligvis denne typen kabel består av 10- til 14-gauge isolert for å tåle 20.000 volt.

Bruksanvisning

1 Koble ledningene i elektrisk gjerde sammen med lengder av isolert kabel. Mål opp og skjær en stripe av den isolerte kabelen er lang nok til å lett komme mellom de to øverste ledninger i elektrisk gjerde. Strippe de siste 1 til 2 inches av isolasjon fra begge ender av lengden av kabelen. Vikle den ene enden av den fri kabel sikkert rundt topp elektrisk gjerde. Pakk den andre enden av den eksponerte kabelen rundt andre-fra-the-top elektrisk gjerde. Gjenta hele denne prosessen med hvert par av ledninger for å koble alle de ladede trådene sammen; Dette gjør det mulig for strøm å løpe fritt gjennom alle de ladede ledninger.

2 Fest elektrisk gjerde ledningene til Energizer enhet med en isolert bly-out wire. Måle ut en lengde av isolert kabel er lang nok til å nå mellom den positivt ladede gjerdet terminal på gjerdet apparat og den nederste tråden i den elektrisk gjerde. Avisoleres fra de siste 2 inches av begge ender av kabelen. Feste den ene enden av kabelen til laderens positivt ladet gjerde terminal og vikle den andre enden av kabelen rundt bunnen tråd av elektrisk ledning.

3 pund de tre galvaniserte jording stenger ned i bakken, posisjonering dem ca 10 fot fra hverandre med nærmeste stang ikke mer enn 20 fot fra gjerdet laderen. La toppen 2 inches av hver jording stang utsatt. Koble de tre jording stenger sammen med lengder av isolerte kabler og metall bakken stang klemmer. Vipp av isolasjon fra endene av kabelen og sørge for at metall bakken stang klemmer ta direkte kontakt med den eksponerte kabel for maksimal tilkobling.

4 Mål opp en stripe av isolert kabel lang nok til å nå mellom negativt ladet bakken terminal på gjerdet Energizer og nærmeste jording stang. Fjern de siste 2 inches av isolasjon fra begge ender av kabelen strimmelen og feste den fri kabelendene til jordklemmen og den nærmeste jordingsstangen. Kontroller at alle tilkoblinger er solide før du setter i gjerde gjerdeapparat.

Hint

  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. Hold gjerdegjerde Unplugged hele installasjonen for sikkerhet. Innlegg advarselsskilt på elektrisk gjerde.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com