Hvordan fikse en ripe i en Wood Floor

July 8

Hvordan fikse en ripe i en Wood Floor


Tregulv er et populært alternativ til teppe, særlig for folk med kjæledyr eller små barn. Tregulv er lettere å rengjøre enn tepper og har en rik, luksuriøst utseende. En ulemper til tregulv er sannsynligheten for riper. Enten gulvet ble oppskrapet av tunge møbler, en droppet element eller kjæledyr klør, er det en måte å fikse stygge riper. Flikke på ripete området ved hjelp av materialer som finnes i de fleste hjem forbedring butikkene.

Bruksanvisning

1 Kjøp fin stålull for lette riper eller lett sandpapir for dypere riper. Gni stålull eller sandpapir over bunnen i retning av tre korn.

2 Fukt en klut med white spirit. Gni kluten over ripete området.

3 Påfør en liten mengde av tre filler til en plast sparkel. Plasser kniven på toppen av bunnen, og dra den ned ved å presse å presse tre filler inn i sprekken. Kontroller at filler når til gulvet nivå eller like over.

4 La tre fyllstoffer tørke completely.Rub den 180-sandpapir langs den tørkede tre fyllstoffer, som går i retning av tre korn, for å glatte overflaten og ta bort eventuelt overskudd av fyllstoff.

5 Tørk en tack klut over området for å fjerne slipestøv.

6. Påfør en liten mengde lakk eller polyuretan - uansett etasje var opprinnelig ferdig med - til en maling roller. Rull finish over lappet området og la tørke.

Hint

  • Bruk tre filler, ikke tre kitt, å lappe riper i tregulv.
  • Arbeid alltid i et godt ventilert område ved bruk av white spirit.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com