Hvordan lage en Armoire Desk

September 28

Hvordan lage en Armoire Desk


Å gjøre en ubrukt TV armoire inn i en pult er en smart dekorere trekk av flere grunner. Først pulten faktisk vil være et selvstendig kontor der innholdet kan være skjult fra visningen når du ikke bruker den. For det andre, skaper en armoire bordet lar deg gjenbruke din vakre gamle TV armoire som ikke blir brukt lenger. Og for det tredje, er armoires laget med masse hyller, cubbies og annen lagring, slik at du kan holde alle dine poster og kontorrekvisita i en praktisk plassering.

Bruksanvisning

En ren ut din armoire. Fjern alt innholdet, da støv og tørk ned alle overflater. Flytt armoire til den nye plasseringen i ditt hjem. Fordi du kan lukke armoire opp helt å skjule skrivebordet ditt rot, kan du brette den inn i omtrent ubrukt plass i et kjøkken, soverom, gjesterom, spisestue eller stue uten å ødelegge den opprinnelige utseende og funksjon av rommet.

2 Installer en uttrekkbar tastaturhylle under hoved sokkelen - dette er hyllen som TVen tidligere satt på. De fleste TV armoires vil lett romme en uttrekkbar skuff; imidlertid måle først for å sikre at skuffen bredde vil passe under sokkelen. Mål, også, for å sørge for at skuffen ikke vil være så lav at du ikke kan godt sitte i en stol trukket opp til det. Med andre ord, når den trekkes ut, bør skuffen være høy nok fra gulvet at det ikke bump knærne når du sitter ved skrivebordet.

Følg skuffen produsentens instruksjoner for å installere den. Dette inkluderer mest sannsynlig installere glir eller brak ved å bore hull inn i skap sokkel, deretter koble skuffen brikkene til armoire med skruer.

3 Sett opp datamaskinens harddisk og skriver på den nederste hyllene. Hvis armoire har en innebygd stikkontakt eller et overspenningsvern, kan du plugge dem inn der. Hvis ikke, kan du være i stand til å få tilgang til en stikkontakt gjennom et hull som allerede er på baksiden av skap. Hvis armoire ikke har en tilgang hull, må du kutte en i et lite synlig sted på bakpanelet.

4 Sett opp datamaskinens skjerm på hoved sokkel, og tastaturet på uttrekkbar hylle. Legg en liten bordlampe på hoved sokkelen, om ønskelig.

5 Fyll tomme hyller og cubbies med desk tilbehør, som for eksempel skriver papir, datamateriale, en stiftemaskin og stifter, penner og blyanter, en kalkulator, saks, konvolutter og frimerker. Hvis armoire ikke er utstyrt med cubbies og flere hyller, fylle kurver, stables binger eller bokser med disse elementene, og lagre dem i hyllene. Sett av en cubby for regninger og post. Plasser en liten søppelkassen på en av de nederste hyllene.

6 Hang en magnetisk tørr-slette bord på innsiden av en dør, og en kork bord på den andre. Du får ikke én, men to praktiske stedene for å skrive ned notater og overvinne opp påminnelser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com