Gjør det selv Betong Patios

July 20

Betong uteplasser legge allsidighet til din hage og underholdningsmuligheter. De er også enkle å installere og gjør en flott gjør-det-selv prosjekt som de fleste huseiere kan oppnå i en helg.

plassering

Terrasser vanligvis er plassert på utsiden av en ytterdør å gi enkel tilgang. Tenk sollys mønstre når du plasserer uteplass å forsøke å maksimere eller minimere, soleksponering. Vurder også hva du har tenkt å gjøre på terrassen og den type møbler du planlegger å bruke for å gi tilstrekkelig plass.

Den siste ting å vurdere er drenering. Design terrassen for å kaste vann til et sted der det ikke vil pool i hagen eller årsaken erosjon. En strategi er å kaste vann i en busk eller blomsterbedet langs en del av omkretsen av uteplassen.

Jord Avhending

Også vurdere hvordan du vil bli kvitt den jord som vil bli gravd for å plassere terrassen. Mange verft har depresjoner eller hull som kunne bruke noen fill skitt eller berms som kunne stå noen ekstra skitt også. En annen god bruk for det er å plassere den mot underlaget og skråningen den bort fra huset for å bedre drenering av regnvann. Bare sørg for å komprimere den med en maskin eller for hånd.

Forberedelser

Når du grave uteplass og bestå en komprimator over det, vil du trenger å få inn pukk til å fylle det og gi en solid base for uteplassen. Tenk om tilgang til uteplass. Kan du få en lastebil i nærheten eller vil du trenger å iscenesette pukk et annet sted og transportere den i trillebårer til området? I så fall dekke en del av oppkjørselen med plast og iscenesette steinen der for å hindre skade på plenen.

Det samme spørsmålet gjelder med sement lastebil. Kan det nærmer terrassen eller vil du trenger å hale det i trillebårer? Sjekk om dine naboer ha tilgang på sine verft som ville tillate lastebilen for å komme nærmere uteplass. Mens det er mulig å hånd blande betong, er det en god idé å bruke en konkret lastebil for noe, men den minste av terrasser, som hånd miksing kan ta flere dager for større terrasser.

Formen

For å helle betong, må du lage et skjema for å helle det i. For å være sikker på at formen er i vater, kan du bruke et nivå og trekke en linje på huset for å markere toppen av terrassen. Sett en rett ombord på begge sider av uteplass, med den ene enden stanger i veggen. Bruk en innramming kvadrat for å sikre at styrene er i rett vinkel til huset.

Linje opp på toppen av brettet med nivået linje, og deretter plassere et nivå på toppen av siden styret. Heve eller senke den til styret nivå. For hver fot terrassen strekker seg fra veggen, bør det falle 1/4 tommers for drenering. Mål ut fra veggen til du kommer til ønsket lengde. Nå multiplisere lengden med 1/4 av en tomme og måle ned fra oversiden av brettet for å finne ut hvor enden av terrassen vil bli. Kjør en form bord mellom de to styrene å sette høyden på utsiden kanten av terrassen, og deretter installere to sideformplatene som går fra vegg til utenfor kanten. Disse formplatene gå i stedet for styrene brukes til å bestemme helningen på terrassen.

For lange terrasser, kjøre en ekstra skjema bord i midten av terrassen fra veggen på utsiden kanten. Det er viktig å bruke rett styrene for form, fordi du vil plassere et bord, kjent som en screed, på toppen av to formplatene og dra den frem og tilbake til nivå toppen av betong. Denne midtre formen brettet noen ganger er nødvendig med lange terrasser hvor underlaget ikke vil nå fra den ene side til den andre. Sparkel trenger ikke å være noe fancy, heller. En straight to-by-fire vil gjøre.

Å holde formplatene på plass, kjøre innsatsen i bakken på utsiden av styrene og skru dem til skjemaet. Du kan finne stakes ferdig i de fleste hjem forbedring butikkene. Skru fra utsiden av formen slik at hoder vil være tilgjengelig etter at betongen støpes. Det er en god idé å sprute en skvett av caulk på hver skruehodet for å holde betongen fra herding den. Caulk kan enkelt fjernes senere når det er på tide å fjerne skruene.

Installasjon

Har ekstra hjelp på hånden, og sørg for å låse kjæledyrene innendørs for å holde dem fra å forstyrre. Hvis du bruker en trillebår å levere betong, sørg for å ha minst to. Dette vil kutte i halvparten av tiden det tar å frakte betongen, og hvis man blir ubrukelig, kan du likevel fortsette å jobbe.

Plasser armering i uteplass før støping. Når betongen blir skjenket, riv på ledningen til å løfte den ut av bakken om en tomme eller så. Du ønsker ikke det stikker ut fra overflaten, så ikke dra opp det for langt.

etter installasjon

Forsiktig fukte overflaten av betongen hver annen time i to til tre dager. Dette vil bidra til betongen kur sterkt og crack gratis.

Fjern formplatene når betongen er herdet i en uke eller lenger for å unngå ødelagte kanter eller hjørner. Bang på utsiden av formplatene med en hammer for å hjelpe skille dem fra betongen før du fjerner dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com