Weeping Evergreen Busker

August 13

Weeping Evergreen Busker


Weeping busker legge en tekstur dimensjon til landskapet med sin hengende, hengende greiner eller stengler. Eviggrønne busker holde bladverket sitt, og gir året rundt farge. Når den brukes i moderate mengder, gråtende busker foreta nødvendige aksent planter for verft. Før planting gråt evergreens, bestemme landskapets soleksponering, jordtype, fuktighet og US Department of Agriculture plante hardførhet sone rating og velge den beste match for din bestemt nettsted.

for Shade

Hvis din planting nettstedet mottar mindre enn tre eller fire timer med sol hver dag, plante skygge-tolerante arter. Weeping kanadiske Hemlock (canadahemlokk "pendula") foretrekker delvis eller full skygge og tørre, sure jordsmonn. Denne busken vokser til 5 fot høy med en 10-fots spredning og har flate, mørkegrønne nåler. Gråtende kanadiske Hemlock busker er hardføre i USDA sone 3 til 8.

Sargent gråt Hemlock (canadahemlokk "Sargentii") er hardfør i sone 4 til 8 og vokser til 10 fot høy med en 12-fots spredning. Med støtte, kan plantene spre seg opp til 20 fot bred. Dette Hemlock har små, mørkegrønne nåler på tykke stilker som kan henge ned til bakken. Plant Sargent gråt Hemlock i full sol til skygge og fuktig, godt drenert jord.

for Sun

Plant solbadede evergreens i områder som mottar direkte lys hele dagen. The Captain Cook og Little John gråtende Bottle (Callistemon viminalis "Kaptein Cook" og "Lille John") vokse til 2 fot høy med en lik spredning. Disse lauvskog evergreens ha hengende stengler og aromatisk bladverk. Plant gråt bottle busker i full sol og godt drenert jord. De krever sjeldent, men dyp, vanning i løpet av sommeren og er hardfør i sone 8 til 11.

Den pendula Norge gran (Picea abies "pendula") vokser til 6 fot høy med en 8-fots spredning. Denne gråt eviggrønne har kort, tett, needlelike løvverk og hengende grener. Norske asparges busker er hardfør i sone 3 til 7 og foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord.

For leirjord

Ikke mange eviggrønne busker tåler leirjord. Unntakene er den gråtende podocarpus (podocarpus gracilior), som kan dyrkes som en stor busk eller lite tre. Gråten podocarpus vokser fra 20 til 30 fot høy i en spredning form. Denne eviggrønne trives i full sol til skygge og har hengende, tornete grener. De tåler tørke, og en rekke av jord, fra leire til syrlig, og er hardfør i sone 10 og 11.

Fyrverkeri anlegg (Russelia equisetiformis) har gråt grener dekket for det meste av året med 12-tommers-lange spray av røde, rørformede blomster. Denne eviggrønne busken vokser fra tre til fem fot høy, men sprer seg opp til 12 fot bred. Firecracker planter foretrekker full sol og tolerere en rekke jord, fra sure og alkaliske til sand og leire. De er hardføre i soner 9B gjennom 11.

Tilpasningsdyktig

Noen eviggrønne busker tåler et utvalg av sol eller grunnforhold. Elongata japansk barlind (Podocarpus macrophylla maki "elongata") vokser til 12 fot høye med en smal, tre-fots spredning. Dette saktevoksende busk har smale, stengler hengende og produserer lilla til grå drupes på sensommeren. Elongata japansk barlind tolerere tung beskjæring og sol til skygge eksponeringer. Plant i godt drenert jord i sone 7 til 11.

Den prangende jasmin (Jasminum floridum) vokser fra tre til fem fot høy med en 4-fots spredning. Denne busken slanke stammer bue til bakken og er dekket med små, mørke grønne blader. Prangende sjasmin blomstrer med gule blomster fra våren gjennom forsommeren. Plant i sol til delvis skygge og et utvalg av jord i sone 8 til 10.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com