Min Sprinkler lekker

May 22

Min Sprinkler lekker


Sprinkleranlegg er "sett det og glem det" måte å holde plenen ser sitt beste. Sprinkleranlegg består av grunnleggende våtromsinnredning, noe som gjør dem enkle å betjene og vedlikeholde. Men flere punkter langs et sprinkleranlegg kan lekke. Forstå mer om de ulike delene av et sprinkleranlegg vil hjelpe deg med å isolere lekkasjen og bedre forstå hvordan du skal gå om å fikse det.

Sprinkleranlegg hodet Lekkasjer

Sprinklerhodet er den siste del av systemet. Dette er det punktet hvor vanntrykket er tvunget ut av et lite munnstykke og på plenen, noe som gjør sprinkler et sentralt punkt i enhver vanningssystem. Sprinklerhoder sitte underground med bare toppen av hodet utsatt. Sprinklere er skrudd inn i en plast-stigerør nedenfor, som er det mest vanlige stedet for en lekkasje for å dukke opp i en hvilken som helst sprinkler. For å fikse en lekker tilkobling, må du skru av sprinkleranlegg hodet, erstatte Teflon rørlegger er tape på stigerøret og koble hodet.

manifold

Sprinkleranlegg manifold er hjertet i systemet. Fordeleren er den store slange i vanningskontrollboksen utenfor. Når du tar av lokket på denne boksen, vil du finne manifold med flere ventiler vedlagt. Forbindelsespunktet mellom ventilene og hovedrøret er et vanlig lekkasjeområdet. Stram ventilene for hånd, eller erstatte ventilene med nye. Sjansen er forbindelsen har blitt råtten ved hardt vann.

Trykk Vacuum Device

Trykket vakuum breaker sitter over bakken, like over manifolden. Denne enheten er en del av sikkerhetsutstyr som hindrer vann i å strømme tilbake i hovedlinjen. Vann som går inn i et vanningssystem er ansett for å være ikke-drikkbart og bør ikke være tillatt tilbake til hovedlinjen. Vakuumet breaker inneholder en O-ring på innsiden av hetten. Hvis denne ringen blir slitt ned, kan breaker begynne å lekke fra toppen. Du kan bytte ut O-ringen med en ny en som er spesielt utviklet for undertrykksbrytere. Reparasjonssett er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene.

Forsynings Pipe

Røret jordiske som forer vann fra manifolden til sprinklerne kalles tilførselsrøret. Dette rør er vanligvis laget av PVC, som er en vanskelig form for injiserte-støpt plast. Imidlertid kan PVC sprekke når frosset. Dette vil føre til store lekkasjer i henhold til sprinkleranlegg. Når dette skjer, må du grave opp tilførselsledningen og plassere en reparasjon kopler over området av pausen. Dette er en av de vanskeligste lekkasjer å fikse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com