Cold Skade på Acacia Willow

July 22

Acacia piletrær (Acacia salicina) er raskt voksende evergreens preget av sin elegante, gråtende form. Ofte plassert i sørvestlige landskap, akasie selje er nydelig tillegg til et verksted eller hage. Selv om disse trærne er hardføre, de er utsatt for vinterskader i ekstremt kalde værforhold.

Identifikasjon

Acacia piletrær er ofte brukt i boligplantings, som prøven trær og plantet i grupper. Native til Australia, disse trærne har smale grønne eller grå blader, frukt pods som måler 3 til 4 inches i lengde og kremet-gule eller hvite, duftende blomster som blomstrer på sensommeren. Acacia piletrær er kaldt hardfør til 20 grader Fahrenheit. Trær som vokser i noen områder overleve temperaturer i middels til høy tenåringer.

effekter

Piletrær som lider kaldt vær skaden kan utvikle svart eller brun løvverk i nye skudd og blomsterknopper. Disse trærne er mest utsatt for skader fra kalde temperaturer i tidlig på våren, når trærne er aktivt vokser. Flekker av frost kan påvirke nedre deler av trærne. Evergreens skadet av frost også utvikle nedover curling av skuddspissene som slår brun kort tid etterpå. Sunscald er også et problem på kalde vinterdager, og blir ofte sett på piletrær, som de er tynne bjeffet trær. Nyplantede piletrær er mest utsatt for sunscald. Willows lider sunscald utvikler ofte røde eller oransje bark som sprekker eller blir myk.

Forebygging

Det finnes ingen kur for kaldt skade. Forebygging kaldt skade er den beste måten å redusere skader i vintermånedene. Plant akasie selje i klima hvor det er tilrettelagt. Unngå å plante det i svært lavtliggende områder utsatt for frost. Vann treet grundig i høst, forbereder det for det kommende kaldt vær. Innpakning stammen unngår sunscald. Plasser wrap på treet i tidlig på høsten, og ta det i slutten av april for maksimal beskyttelse.

betraktninger

Holde akasie selje sunn og fri fra tørkestress unngår kuldeskader i vintermånedene. Kaldt vær skader oppstår når temperaturen endres raskt, og når trærne er tørke stresset. Winter skade øker sannsynligheten for kjedelig insektplager eller canker sykdommer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com