Hvordan erstatte Toalett Tank Deler

August 2

Hvordan erstatte Toalett Tank Deler


Når du er i stand til å identifisere de indre deler av et toalett tank, kan du erstatte en defekt del uten hjelp av en rørlegger. Flush håndtaket er på utsiden av tanken, er koblet til en kjede på innsiden. Når håndtaket er skjøvet, løfter kjedet klaffventilen, som sitter over åpningen i bunnen av tanken og styrer spylevirkningen. Flytesystemet er på innsiden, på vannet. Når tanken påfyll, vil flottøren stenge klaffventilen ut når vannet har nådd et passende nivå. Det er vanlig for klaffen og flyte som ønsker å bytte ut på samme tid, som de sjelden mislykkes uavhengig av hverandre.

Bruksanvisning

BYTTE flush håndtaket

1 Fjern mutteren som fester spylehåndtaket til innsiden av tanken med en skiftenøkkel. Løsne kjedet tilkoblet håndtere ved unclipping det.

2 Skyv håndtaket ut av tankveggen.

3 Sett den nye håndtaket gjennom utenfor åpningen. Clip kjedet tilbake på den delen som strekker seg inne i tanken og skru mutteren tilbake på plass.

BYTTE klaffventilen

4 Tøm tanken ved å slå av ventilen på vannlinjen, så spyle toalettet. Suge opp resten av vannet med en svamp.

5 Fjern klaffventilen fra klippene som holder den på plass.

.

6 Plasser den nye klaffventilen tilbake i klippene.

7 Vri avstengningsventilen på igjen.

BYTTE Flytesystemet

8 Tøm tanken som i § 2.

9 Løsne den store mutteren på float system; dette er under tanken, hvor vannet går inn i linjen. Fjern float system, inkludert pakninger.

10 Sett den nye flyte system på plass. Sørg for at pakningene passer ordentlig for å gjøre vanntette. Stram mutteren godt, tar seg ikke å over-stramme, da dette kan føre til at plast til å sprekke.

11 Snu vannforsyning igjen.

Hint

  • Rengjør en rusten toalett tank bolt lett ved å la den suge i eddik over natten.
  • Det er lurt å ta den gamle tanken delen (e) til jernvarehandelen for å være sikker på at du bytter ut med riktige delen (e).

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com