Kan Sunflower Planter startes innendørs?

June 30

Kan Sunflower Planter startes innendørs?


Solsikker er blant de enkleste plantene å vokse, og på grunn av sin raske vekst og imponerende høyde, de er også en av de mest givende. Solsikker er ettårige, men alle frøene de slippe lett spire neste vår, vanligvis på steder hvor solsikker ikke var tilstede året før.

Hvorfor starte innendørs?

Gartnere starte frø innendørs for en rekke årsaker. En grunn er at mange ømme frø ikke ville være i stand til å tolerere de siste kalde vårdagene. Frø som krever slik behandling er vanligvis startes inne om fire til seks uker før den gjennomsnittlige siste frost dato. I tillegg er noen frø er rett og slett for liten til å kaste inn i hagen hvor de hadde tapt, og det er mye mer effektivt å vokse transplantasjoner innendørs.

Hardy Ettårige

Solsikker er hardføre stauder og deres frø er ganske stor - omtrent 1/8 tommers lang - og lett å håndtere. Deres hardførhet betyr at de tåler en lett frost eller to hvis de spire før den gjennomsnittlige siste frost dato. Solsikker spire ganske raskt, i løpet av en uke eller to, noe som gjør det upraktisk å nøye tendens til sine frøplanter innendørs når de vil gjøre like bra, om ikke bedre, i hagen. Spirene er også utsatt for transplantasjon sjokk og misliker å ha sine røtter forstyrret.

Sunflower Seed Krav

Solsikker krever et område i full sol med nesten alle typer jord; de vil trives i ganske mye annet, noe som gjør dem til en av de beste blomster til dårligere jordsmonn. De fleste solsikker er ganske tørke tolerant, som de er innfødt til prærien, men dyp vanning oppfordrer solsikker til å utvikle sterke rotsystemer, og gir den nødvendige støtte for de blomstene som er bestemt til å være høy med store hoder.

Planting Solsikker Outdoors

Velg et sted i full sol med gjennomsnittlig jord. Grave grunne grøfter, omtrent seks inches fra hverandre, eller scatter frø i en myk seng og dekk dem med omtrent en tomme jord. Vanne frøene og spirene til de har sin første settet med ekte blader. Thin spirene til to fot fra hverandre når de har spiret og plante nye frø hver to til tre uker for å sikre kontinuerlig blomstrer til høsten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com