Hvordan Groom tomater

August 9

Hvordan Groom tomater


Grooming - en viktig del av riktig pleie - er et skritt som ikke bør ignoreres når det vokser tomatplanter. Ikke bare stell bidra til å hindre plantene fra viltvoksende bevege seg langs bakken, hjelper det å redusere risikoen for mugg og sykdom. I tillegg tomatplanter som er preparerte produsere mindre blader. Færre blader, i sin tur, tillate mer luft å sirkulere gjennom plantene. Med noen få grunnleggende retningslinjer, kan du sikre at dine tomatplanter vokser i den sunneste forhold.

Bruksanvisning

En Bestem rekke tomater du vokser. Tomater kommer i determinate og ubestemte varianter. Sjekk etikettene når du kjøper dine tomat seedlings å bestemme variasjon. Besluttede tomatplanter vokser til minst 3 fot og produsere tomater som er typisk klar til å bli høstet på samme tid. Besluttede tomater trenger ikke å beskjæres, da dette vil redusere avlingen. Ubestemmelige tomater, på den annen side, skal beskjæres. Denne variasjon er ikke slutter å vokse, og krever stell for å forhindre den fra å spre seg ut av kontroll.

2 Finn nye suckers som vanligvis vokser mellom hovedstammen og hver gren av de ubestemte planter. En grønnskolling er en shoot som framgår av røtter eller den nedre delen av en plante stammen. Se etter små, fjærlett skudd som dukker opp fra "V" mellomrom mellom stammen og grenene.

3 Groom tomater ved å knipe ut alle suckers. Bruk pekefingeren og tommelen til å klemme ut de unge suckers. For suckers som er lengre enn to-i. Bruk en ren par beskjæringssakser å fjerne dem. Fortsett å beskjære suckers til de er helt fjernet.

Hint

  • Hvis du foretrekker at tomatplante har to vinstokker, må du ikke fjerne sucker som vokser over den første frukt klyngen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com