Hvordan Blue Flame Varmere Work

May 13

Hvordan Blue Flame Varmere Work


Varmeovner er tilgjengelig i mange størrelser, stiler og makt kildetyper. Blå flamme ovner arbeider med naturlig gass eller propan, som brenner brennstoffet gir av den blå flammen til som det heter. Blue Flame varmeovner er lett for gjør-det-selv å installere, og de gir behagelig varme for arbeidsområder, hobby områder eller rom som trenger ekstra varme om vinteren.

Hva Blue Flame ovner er

Blue Flame varmeovner er gassdrevne varmeovner som brenner med en karakteristisk blå flamme. De kan ventileres eller ventless ovner. Ventilert enheter krever en avtrekkskanalen installert gjennom veggen til utendørs for å fjerne skadelige gasser som er produsert. Ventless enheter krever ikke utenfor lufting og er vanligvis brukt i områder hvor tilstrekkelig luftstrøm er tilgjengelig. Begge typer enheter har stengemekanismer som aktiverer når oksygen i et rom er tømt.

Hvordan Blue Flame Varmere Work

Blue Flame varmeovner fungerer ved stadig å brenne gassen drivstoff for å varme luften, som deretter sirkulert i hele rommet i en jevn strøm. Denne teknikken gir en bedre samlet oppvarming av stue uten intense hot spots som ofte oppleves med infrarød oppvarming enheter. Den oppvarmede området er bredere og mer komfortable. jeg

I pipeløse enheter, den høye effektiviteten av enheten forbrenner brennstoffet nesten helt, slik at ingen giftig avfall som skal ventileres. Disse enhetene er best brukt i områder som ikke er tett isolert, slik at fri flyt av luft bidrar til å spre noen restavfall gass. I rom med en høy grad av isolasjon, må en ventilert enhet benyttes. En røykgassen blir deretter ventilert til en utvendig vegg for å frigi gassene som ellers kan bygges opp i rommet.

Fordeler med Blue Flame Varmere

Fordi blå flamme varmer sirkulerer oppvarmet luft, har de ikke projisere ekstrem varme utover; dette gjør dem mindre farlig nær møbler og andre gjenstander. Blue Flame varmeovner kan også reguleres mer nettopp fordi de er utstyrt med termostater, i motsetning til infrarød ovner, som er generelt mer fullstendig på eller av, ifølge Vent Free Wall Varmere nettside. Blå flamme ovner gir mer komfortabel og utstrakt oppvarming av et område. De er også svært energieffektive apparater, brennende 99,9 prosent av drivstoffet. Blå flammevarmere er generelt billig, også, som gir tilstrekkelig varme for små soner.

Forholdsregler for Blue Flame Varmere

Pass på at ovnen er utstyrt med en oksygenmangel sensor, også kalt en ODS. Disse enhetene er pålagt av den føderale regjeringen for unvented systemer. Boligeiere bør lese produsentens anvisninger nøye og bare bruke sin blå flamme varmeapparat ifølge bruksanvisningen. Rengjør brenneren av enheten jevnlig med trykkluft for å fjerne støv og skitt. Vær oppmerksom på eventuelle symptomer på kvalme og svimmelhet som kan indikere en feil på varmeovnen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com