Informasjon om Glass Cleaner inneholder ammoniakk

May 14

Informasjon om Glass Cleaner inneholder ammoniakk


Glass rengjøringsmidler er allsidige produkter som kan brukes til å rengjøre glass samt hvitevarer, laminat og malte overflater. En ammoniakk-basert renere kan bryte gjennom sta fett å gjenopprette glans til disse elementene; men på grunn av sin styrke, ammoniakk er ikke anbefalt for bilindustrien rengjøring som det kan skade visse materialer, inkludert lær og vinyl.

Kommersielle Glass Cleaners

En rekke navn merkevare og lagre merkevare glass rengjøringsmidler inneholder ammoniakk. Selv om retninger for bruk varierer fra produsent, visse materialer som vanligvis vises på advarsler. Disse inkluderer marmor, granitt, lær, vinyl og keramiske, som ammoniakk kan forårsake alvorlig skade på disse materialene. Les emballasje retninger og advarsler for å lære å bruke det valgte produktet.

Test for color

Før du bruker en ammoniakk-basert glass renere, teste produktet på varen du har tenkt å rengjøre. Spray rengjøringsmiddelet på et lite synlig område og tørk den av. La elementet tørke helt og kontroller color. Hvis fargen har bleknet eller tekstur er endret, må du ikke bruke produktet på dette elementet.

Hjemmelaget Ammoniakk Glass Cleaner

For en potent hjemmelaget glass renere, kombinerer en kopp hver av isopropanol og vann med en spiseskje klart ammoniakk. Hell blandingen i en sprayflaske, og rene vinduer og andre glassprodukter som ønsket. De fleste glassprodukter kan rengjøres med ammoniakk; Men, rengjøring tonet glass med ammoniakk kan skade eller fjerne fargetone.

Rengjøring teppe med en Ammoniakk Glass Cleaner

Glass rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk er effektive i å rydde mer enn glass og vinduer. Bland 1 spiseskje klart ammoniakk med 1/2 kopp vann. Ved hjelp av hansker, dyppe en vaskeklut i blandingen, og DAB teppe flekker. La løsningen sitte på teppet i 10 minutter, deretter plassere et tørt håndkle over stedet. Legg press på håndkle for å suge opp overflødig væske.

Siden ammoniakk er en viktig komponent av pet urin, er denne prosessen ikke anbefalt å rengjøre en pet flekken. Uakseptable kjæledyr kan vende tilbake til stedet flere ganger på grunn av ammoniakk duft dvelende i teppet.

Ammoniakk Glass Cleaner og Bleach

Ammoniakk, en etsende materiale, er svært kraftig og kan være farlig hvis det blir brukt feil. Når ammoniakk er utsatt for å bleke, er kloramin gass generert. Denne gassen kan føre til kvalme, brystsmerter, pustevansker og lungebetennelse. Selv om ammoniakkbasert glass rengjøringsmidler er ikke like sterk som konsentrert ammoniakk, bruk av produktet sammen med klor er ikke anbefalt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com