DIY: Hvordan bygge Med en Metal Conduit Truss

July 21

Metallrør takstoler er et alternativ til tre takstoler. De brukes ofte for mindre tilfluktsrom som hund hus og skur. Den metallrør kommer i forskjellige størrelser, avhengig av din applikasjon. Hvis du bygger en liten lekestue for barna dine, eller en hund hus, kan du bruke metallrør takstoler. Disse takstoler vare lenger under ugunstige værforhold og gir ly noen personlighet.

Bruksanvisning

1 Mål området der du installerer de metallrør takstoler. Metallrør takstoler er firkantede biter av metall som kommer i forskjellige tykkelser og lengder. Merke av hvert hjørne med en blyant. Tegn en liten linje som er godt synlig når du installerer hjørnet stykker for metallrør truss.

2 Sett alle fire hjørnestykker ned langs de fire merkede hjørner. Hjørnene er formet som en "T" og har tre sider med hull i dem for lednings brikkene til å passe. Den øverste delen peker opp med de to andre delene peker ut til siden. Tykkelsen av hjørnestykkene må være litt større enn tykkelsen av metallkanal, slik at rørledningen kan gli inn i den til å bli installert.

3 Skyv den første stykke rør inn i et av hullene på hjørnet stykke på bakken og kjøre den til neste hjørne stykke. Skyve en andre del av ledningen inn i den andre siden side av hjørnestykket og inn i hjørnestykke i den andre retningen. Fest alle hjørnestykker på samme måte til hele basen har blitt dannet.

4 Skyv et stykke av ledningen inn i toppen av hvert hjørnestykke. Disse arethe vertikale stykker. Gjenta prosessen for alle de andre sidene. Fest et hjørnestykke opp-ned på toppen av den vertikale ledningen i hvert hjørne. Kjør kanal over toppen, akkurat som det var festet langs bunnen.

5 Kontroller alle bitene av rør som du har festet og bekrefte de er sikre på plass. Grip alle bitene, og kontroller at de er riktig installert.

Hint

  • Høyden av ledningen truss varierer avhengig av størrelsen du ønsker. Legg til flere nivåer for å gjøre det høyere ved å følge de samme installasjonsprosedyrer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com