Hvordan holde edderkopper off Himlinger

June 23

Edderkopper er ofte fryktet mer enn nødvendig av huseiere. Selv om noen arter kan påføre smertefulle og skadelige biter, det store flertallet av edderkopparter er svært gunstige organismer, unngå menneskelig kontakt og er ufarlig. Likevel, huseiere velger ofte å fjerne edderkopper de observerer krøp over sine tak eller et annet sted i hjemmet. Dette kan oppnås i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Vacuum edderkopper av taket. Edderkoppen artene oftest funnet på hjemmebane tak er gule clubionidae og hopping edderkopper, som begge er ikke skadelig for mennesker. Derfor støvsuging opp eventuelle edderkopper og edderkopp egg sekker du observerer på taket er en trygg og naturlig måte for å fjerne edderkopper du observerer på taket.

2 Tett eventuelle sprekker i taket. Etter å ha fjernet edderkopper du observerer på taket, er neste skritt å ta skritt for å sørge for at edderkoppene ikke kommer tilbake. En effektiv måte å gjøre dette på er å bruke caulk å forsegle sprekker og åpninger i himlingsplater og listverk som fungerer som en inngang til taket for edderkopper.

3 Reparer eventuelle kilder til fuktighet i nærheten av taket. Blant de vanligste årsakene til innendørs edderkopp infestation er tilstedeværelsen av et tak lekkasje eller avløp lekkasje som gir en rik kilde til fuktighet for edderkopper i taket. Kontakte en rørlegger eller entreprenør til å reparere disse problemene vil minske sjansene for edderkopper som reiser til taket på leting etter en tilførsel av fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com