Hvordan Gold Plate Friske blomster

June 22

Friske blomster kan være belagt i ekte gull enten ved å bruke bladgull, eller av en metallproduksjonsprosessen kalles electro. Den tidligere kan gjøres hjemme med noen spesielle forsyninger. Electro innebærer å bevare blomsten med kjemikalier for å stive den, så belegg blomsten med et ladet metall maling eller elektromagnetisk belegg før den dyppes i suksessive smeltet-gull bad.

Bruksanvisning

1 Opprett en arbeidsplass som er fritt for trekk, og du kan legge ut alle de løvsprett forsyninger og verktøy slik at de er lett tilgjengelig.

2 Maling dimensjonering væske på blomsten med en liten, myk pensel. Helt frakk hver overflate, som bladgull vil bare forholde seg der det er størrelsen. For en marmorert effekt, male på størrelsen uregelmessig.

3 Lay ark med bladgull jevnt over rosen. Bruk en bla børste til å drapere og trykk blad i størrelsen forsiktig. Pakk bladgull rundt rose stilk og blader med løvsprett børste. Gjenta prosessen til rosen er dekket i gull.

4 Pensle bladgull mer fast for å glatte det på blomsten og fjern eventuelle overskytende biter eller flekker av bladgull.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com