Hvordan bygge en frokost Nook og sitteplasser med Storage

May 16

Hvordan bygge en frokost Nook og sitteplasser med Storage


Frokost kriker er små sittegrupper gjemt i et hjørne av et kjøkken eller tilstøtende rom, hvor familier kan sitte å spise frokost. Fordi en frokost nook tar opp plass som ellers kunne vært brukt til lagring, er det en god idé å bygge en frokost nook med sitteplasser som kan brukes til lagring. Den enkleste måten å gjøre lagring i en frokost nook er å bygge setene i en koffert med en polstret lokk sete.

Bruksanvisning

1 Bruk et målebånd for å måle plassen til å bygge din frokost nook. Mål høyden på bena og dybden av setet på en stol du synes er behagelig. Dette vil være den høyden og dybden av din frokost nook setet. Skriv ned alle disse målingene på et stykke papir.

2 Skjær 6 stykker av to-by-fire til lengden av den tilgjengelige plassen med en sirkelsag. Skjær 8 biter av to-til-fire til dybden av stolen, minus 8 inches. Klipp 6 stykker av to-by-fire til høyden på stolben, minus 6 inches. Skjær ett stykke av 3/4-tommers tykt MDF til et rektangel med en lengde lik lengden av den tilgjengelige plass og bredde lik dybden av stolen.

3. Lim to av stolen dybde to-til-fire stykker i rett vinkel til to av de lange stykker av to-til-fire, for å danne et rektangel som bunnen av krok ramme. Skru delene sammen ved hjelp av to lange skruer per joint. Enke skruene for å holde dem fra stikker ut av treramme. Bygge to rektangler på samme måte.

4 Lim og skru fire to-by-fire stolhøyde stykker til hjørnene av en av rektangler, så de to-by-fire stykker stå oppreist. Lim og skru en annen rektangel til den andre enden av disse stående stykker på samme måte, for å danne en lang eske ramme. Lim og skru en del av to-by-fire til midten av hver lange ansiktet av boksen, for ekstra styrke. Bruk to lange skruer, senke, hver gang.

5 Lim møbler skum til MDF ark du kutter, og kuttet av overflødig skum rundt kantene av arket. Plasser møbelstoff over skum, og dra det stramt rundt MDF ark. Snu arket over, og stifte stoffet på undersiden for å holde den på plass. Klipp bort overflødig stoff når den sitter på plass. Dette er sete for din krok.

6. Mål og skjære fire flere ark av 3/4-tommers tykt MDF til å dekke to av de lange sidene i rammen pluss de to ender. Lim og skru arkene til rammen. Plasser de lukkede hengslene på toppen av rammen på baksiden, og markere hvor de skal sitte. Skjær utsparinger for hengslene inn i treet med en meisel. Plasser hengslene i fordypningene.

7 Plasser setet på toppen av rammen. Markere posisjonen til hengslene på setet. Skjær utsparinger for hengslene med meisel. Skru hengslene til rammen. Skru hengslene til setet. Plasser den ferdige nook sete der nook er å stå.

Hint

  • I stedet for standard brystet nook lagring, vurdere å erstatte front MDF panel i din nook med et skap eller et sett med skuffer. Dette vil legge til en quirky utseende til nook, noe som kanskje er bedre tilpasset noen boliger samtidig som lagringsplass.
  • Bruk alltid en maske og briller når du kutter tre, spesielt MDF. Bruk alltid hansker når du kutter tre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com