Hva er ulempene ved å bruke Western Framing?

June 26

Hva er ulempene ved å bruke Western Framing?


Western innramming, også kalt plattform framing, er standard utforming metoden som brukes i bygging i de amerikanske Studs er bare en historie i høyden, og gulvbjelkene for hver historie hvile på topp plater. Det finnes andre metoder som brukes, for eksempel ballong innramming, innlegg og strålen, pre-fab, og pole innramming, men Western utforming er standard fordi den har så mange fordeler fremfor andre stiler. Det er noen ulemper for fremgangsmåten, men.

vertikal Svinn

Gulvet i en plattform innrammet bygningen er laget av et tykt lag av tre som har en korn løpende horisontalt. Dette kan føre til en viss krymping av trevirket når det tørker fullstendig, og legger spenning til de ferdige overflater. Dette forsterkes av det faktum at undergulvet avbryter topp- og bjelkelag, så det er flere muligheter for vertikal krymping oppstår.

mer Work

For noen konstruksjoner, inkludert en-og-en-halv-etasjers hjem, krever Western framing mer innsats, kutt og sette sammen enn alternativet ballong-framing metoden. Ballong utforming benytter enkle pigger som kjører den fulle høyde av bygningen stedet for å bruke pigger bare én-etasjers høy med gulvet i den neste artikkel hviler på toppen av stenderne. Dette betyr mer skjæring og tilkobling for noen boliger.

Været Betraktninger

Sammenlignet med prefabrikkerte boliger, Western framing forlater arbeiderne og bygg under oppføring værutsatt for en lengre periode enn en bolig som er bygget inne i en lagerbygning. Prefabrikkerte boliger kan også være billigere å bygge fordi de ikke har været forsinkelser og krever mindre mannskap.

støtter

I plattformen innramming, taket plattformen og ikke veggen stenderne holde seg oppe belastning. Inntil gulv plattformene er fullført, takbjelker må bli støttet av midlertidige støtter i form av hydrauliske jekker eller midlertidige stud veggstøtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com