Architectural Shingle Informasjon

June 11

Architectural Shingle Informasjon


Grus tak er svært vanlig og er tilgjengelig i en rekke stiler og materialer. Tre helvetesild er den eldste og mest tradisjonelle stil. Asfalt helvetesild har erstattet tre helvetesild i de fleste hjem. Det er mange flere produserte taktekking alternativer, inkludert arkitektoniske helvetesild, også kjent som laminert eller dimensjonale helvetesild.

Arkitektoniske Helvetesild

Arkitektoniske helvetesild ble oppfunnet på 1970-tallet. De er hovedsakelig laget av glassfiber, og er ofte kombinert med andre materialer, inkludert asfalt. De fremstilles i flere former, hvorav noen er ment å etterligne tradisjonelle tre helvetesild og kan benyttes for å legge karakter.

Pros

Selv arkitektoniske helvetesild er tyngre enn andre typer helvetesild, de krever ikke noen ekstra støttestrukturer under dem. De kan brukes til å erstatte eventuelle eksisterende helvetesild uten ekstra forberedelse. De er designet for å tåle ekstreme værforhold, og er ekstremt holdbare. Arkitektoniske helvetesild er vanligvis forventet å vare 30 til 50 år. Mange produsenter tilbyr en 40-år eller livstidsgaranti på profesjonelt installert helvetesild.

Ulemper

Den største ulempen med arkitektoniske helvetesild er koste. Selv om de er ganske vedlikeholdsfri, gjør den opprinnelige kostnaden dem vanskelig å ha råd. Fordi de er mest brukt på store hus, vil mengden av helvetesild som trengs være ganske høy.
En annen ulempe er at det er en tendens i arkitektoniske helvetesild for å danne alger eller mugg. Mugg er vanligvis forårsaket av en opphoping av vått løv. Noen arkitektoniske helvetesild har lagt kobber for å unngå mugg skade.

Installasjon

Installasjonen er enkel. Det er ikke nødvendig å installere tjærepapp eller annen fuktighet-blokkerende barriere. Bare legge ned starteren stripen, som hindrer vannet i å renne under helvetesild, og spiker ned helvetesild. Noen merker har interlocking faner for å hjelpe hjelpemiddel i installasjonen, samt å legge til styrke og holdbarhet.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Arkitektoniske helvetesild er konstruert for å kunne tåle vindstyrker opp til 120 miles per time. I motsetning til tradisjonelle tre helvetesild, de er laget for å være svært motstandsdyktig mot brannskader. Helvetesild er produsert med gummierte eller glassfiber asfalt tilbyr den høyeste grad av resistens mot både ild og vind.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com