Hvordan Kompost i en boks

June 10

Hvordan Kompost i en boks


Det finnes steder å resirkulere plast og glass flasker, papp og papir, men matavfall har ofte ingen steder å gå, men i søpla. Når du ikke har plass til en tradisjonell komposthaugen, kan kompostering i en boks gir en økonomisk løsning. Kompost kan gi deg en rimelig gjødsel for dine container planter eller hagen din.

Bruksanvisning

Klargjøre Box

1 Bestem deg for hvilken type og størrelse på beholderen du ønsker å bruke. Hvis du bruker en tre boks vil det trenger å bli behandlet innvendig og utvendig med vegetabilsk olje før bruk.

2 Bor små hull i bunnen av boksen for å sikre at riktig luftstrøm opprettholdes.

3 Stå boksen på et brett med lamellene i mellom. Dette vil ikke bare sikre god luftgjennomstrømning, men det vil også fange noen drypp som oppstår.

Fylling Din Kompost Box

4 Plasser et par inches av tørr bedding i bunnen. Du kan bruke halm, dratt opp aviser eller papp, døde blader eller en blanding av materialer. Unngå å bruke papir som er blank eller inneholder farget blekk.

5 Bygg din kompost i lag for å opprettholde en god blanding av fuktige og tørre ingrediensene. Begynn med kjøkken utklipp, legge et lag av sengetøy, strø på hagejord, som inneholder nødvendige mikrober, og legge litt lime eller tre aske.

6. Bruk en tut eller hånd jordfreser å blande kompost hver uke.

7 Fortsett lagdeling til boksen er full.

Bruke Kompost

8 Forbered en annen kompost boksen når ditt første er nesten full. Sitt hele boksen til side, noe som gjør at det fortsatt blir god luftgjennomstrømning.

9 Når andre boksen er full, bør komposten i første boksen være på brukbare scenen (dette avhenger selvsagt av hvor raskt du fylle boksen). Den ferdige komposten bør være mørk brun og lukte jordnær.

10 Bruk ferdig kompost som jordforbedringsmiddel og kilde til næringsstoffer for innendørs eller utendørs planter.

Hint

  • Hvis din kompost begynner å lukte eller drypp, tilsett mer sengetøy og bland det.
  • Når den ikke er i bruk, legge lokk på boksen din og lagre det ut av veien.
  • Kompostering kjøtt, meieriprodukter og animalsk avfall er ikke tilrådelig som det kunne trekke fluer eller skadedyr og kan havnen sykdomsfremkallende organismer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com