Hvordan fjerne Tørket Grout Belegg på keramiske fliser

April 28

Hvordan fjerne Tørket Grout Belegg på keramiske fliser


Bruk av fugemasse til keramiske fliser kan være en rotete jobb og fjerne det fra overflaten av fliser kan være vanskelig. Grout er laget av sement og tørker raskt. Hvis fugemasse får på flisene under påføring, kan den fjernes med riktig produkter og metoder som kan fjerne rester uten å skrape eller skade flis.

Bruksanvisning

1 Fyll en tom sprayflaske med varmt vann. Mette fugemasse rester flekker med vann.

2 Skrap så mye av tørket fugemasse fra fliser med en trepinne. Hold tørket fugemasse våt mens skraping.

3 Fei opp de største bitene av fugemasse med en kost og støv pan. Tørk flisene med en klut og vann.

4 Fyll en bøtte med vann så varmt som du kan tåle. Dypp en nylon skuresvamp i vannet og skrubbe fugemasse rester. Bruk rikelig med vann når du skrubber. Skyll ut skuresvamp i bøtte med vann ofte mens skrubbe flisen.

5 Tørk av flis med en fuktig klut. Tørk keramiske fliser med en myk klut.

6 Kast bøtte med vann og skylle den ut. Fyll den med en gallon varmt vann. Tilsett 1 kopp sukker til vannet og la den oppløses.

7 Hell denne løsningen på eventuelle gjenværende fugemasse rester eller fugemasse dis på flisen. For vegg flis, mette flere papirhåndklær med løsningen og legge dem på fugemasse flekker.

8 La sukkervann for å sitte på flisen i minst to timer. Skrubb flisene igjen med nylon skuresvamp. Påfør mer sukker vann og la den trekke i to timer hvis fugemasse rester er fortsatt på flisen.

9 Skyll flisen med en fille og rent vann. Buff med en tørr klut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com