Hvordan Skjær et Hanging Tree

June 2

Hengende grener kan presentere et problem hvis de lener seg over til naboens eiendom, nær å falle av i dårlig vær eller er infisert med parasitter når filialen er døde. Klippe en hengende treet lemmer for å fjerne det kan være nødvendig i slike tilfeller. I tilfelle at å kutte en hengende tre lem er nødvendig, skal sikkerhetsprosedyrer og beste praksis følges (verktøy valgt, stående stilling når du skjærer grener og nødvendig sikkerhetsutstyr).

Bruksanvisning

1 Clear ut området rundt treet for å hindre at grenen faller på noen verktøy, strømledninger eller mennesker.

2 Anchor stigen på fast, tørr grunn ved siden av treet. Spør en venn til å stå ved foten av stigen for å feste den manuelt. Denne personen kan også være til stede for å hjelpe i tilfelle en medisinsk nødsituasjon oppstår. Utvid stigen slik at toppen av stigen hviler på trestammen noen få fot over den grenen som må kuttes. Dette vil tillate deg å unngå klatring til øverste trinn på stigen, som er usikre.

3 Spør venn på bakken for å koble til din motorsag strømledningen til skjøteledningen som fører til huset ditt strømforsyning. Ikke sett i motorsag til du er stasjonert, klar til å kutte, på toppen av stigen ved siden av grenen.

4 Gjør ett lite kutt under treet grenen først. Dette kuttet bør være bare noen få inches i dybden. Stopp motorsag, og sett den på toppen av grenen. Fortsett å kutte grenen hele veien gjennom, bare ved hjelp av oversiden av grenen.

5 Stopp motorsag og gå ned stigen sakte. Sett motorsagen på et sikkert sted. Klatre stigen igjen med en bunt av tau dersom filialen ikke umiddelbart faller til bakken. Det kan ha blitt fanget på noen lavere nivå filialer.

6 Knyt tau rundt treet avslaget, og la den løse enden til å falle til bakken. Ned stigen igjen, og satte stigen unna. Stående fra trestammen, ut av den fallende banen til gren, trekk tauet stramt til å trekke grenen til bakken.

7 Skjær grenen i mindre håndterbare størrelser ved hjelp av beskjæringssakser, manuelle sager og motorsager for å lage fyringsved.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com