Slik installerer du et toalett på en eksisterende Slab

August 12

Slik installerer du et toalett på en eksisterende Slab


Betongplater er mindre tilgivende enn andre gulvflater for å installere toaletter. Men med et par av spesialdeler, som konkret biter og skruer, det spiller & rsquo; t nødt til å være noe vanskeligere å få jobben gjort. Akkurat som på en tradisjonell gulvmateriale som hardt tre eller fliser, må du kutte jord avløp nivå med den endelige gulvflaten, deretter feste en flens på plass før du skyver toalett på toppen.

Bruksanvisning

1 Bruk baufil til å kutte avløpsrøret på nivå med overflaten av eksisterende skive.

2 Spre lim på skapet flens og skyv den over dreneringsrøret, noe som gjør at kragen av flensen hviler på gulvet. Pass på at det & rsquo; s nivå. Og sørg for å vri flensen til sporene på kragen er plassert til høyre og venstre når du ser på toalettet.

3 Drill gjennom skruehullene i flensen krage for å lage et hull i betongen der du kan feste betongskruer. Når hullene er ferdig, fest betongskruer.

4 Senter voks ring over flensen åpningen. Skyv toalett boltene inn i sporet slik at de stikker oppover.

5 Plasser toalettet sakte over ringen og flens, kronglete men ikke rocking den til å sette segl.

6 Træ nøtter over boltene og stram dem for å sikre toalettet. Skjær av toppen av boltene, og deretter dekke dem med bolt deksler som fulgte med toalett.

7 Skru tilførselsrøret fra vanntanken på stengeventilen i veggen. Når du & rsquo; re sikker på at det & rsquo; s stramt, åpne stengeventilen slik at vannet kan strømme.

Hint

  • Vær forsiktig med å stramme mutrene på de vertikale bolter for stramt. Du kan sprekke på toalettet, som betyr at du må kjøpe en ny.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com